Connect with us
Sorina Pintea e terminată! Culisele dosarului în care este implicată. Șeful DNA a spus tot

Politic

Ultimă oră! Sorina Pintea a scris primul mesaj după ce a fost arestată

Sorina Pintea, fostul Ministrul al Sănătății din partea PSD, a postat un mesaj astăzi după ce a fost arestată pentru luare de mită. Fostul ministru acuză statul de tratament inuman și că nu i se oferă asistență medicală specializată. Ieri Sorina Pintea se simțea foarte rău și a fost transportată la spital de medici, dar a fost externată, medicii considerând că nu este nevoie de internare.

Pintea nu mănâncă de patru zile pentru că durerile pe care le are nu o lasă și de asemenea nu se poate deplasa la toaletă. Avocatul fostului ministru a spus că Pintea este în pericol de moarte pentru că nu are parte de tratament pentru boala sa de afaceri auto imună.

Mesajul postat pe pagina Sorinei Pintea

„Suntem împotriva a tot ceea ce înseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă! Unde este pericolul social în raport cu umilirea și pericolul medical?!

Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor!

Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!”, este mesajul postat pe Facebook-ul fostului ministru.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top