Connect with us
Fostul vicepremier Vasile Dîncu a apreciat că cel mai mare dușman al lui Liviu Dragnea este să nu fie cuprins de beția puterii.

Politic

Vasile Dîncu despre Liviu Dragnea: Să nu-l cuprindă beția puterii

Fostul vicepremier Vasile Dîncu a declarat că dușmanul cel mai important al lui Liviu Dragnea este „să nu îl cuprindă beţia puterii”.

”Sunt mai multe tipuri de duşmani pe care îl are un asemenea proiect. Primul duşman este un duşman interior, ca să zic aşa. Duşmanul cel mai important – şi eu i-aş dori să reuşească să treacă peste asta – să nu îl cuprindă beţia puterii. Asta este un lucru care este banal, dar în momentul în care ai reuşit o asemenea victorie în asemenea condiţii, după ce ai fost singur împotriva tuturor, pentru că a fost diabolizat în mod nedrept de foarte multe ori de mass-media, te poate lua beţia puterii şi să-ţi pierzi capul. Ăsta este cel mai mare pericol”, a spus Dîncu, la Realitatea TV.

Citește și: Dragnea îi dă replica lui Iohannis: Ar fi bine să nu ne mai jucăm cu vorbele

”Sunt un om echilibrat şi nu am de gând să folosesc această putere iluzorie în sens rău, ci în sens bun. Nu m-am născut acuma şi nu am aterizat acum într-o funcţie”, a venit reacţia lui Liviu Dragnea prin intermediul unei intervenţii telefonice, el susţinând că nu a urmărit niciodată funcţii.

Dragnea i-a propus lui Vasile Dîncu să coordoneze proiectul Centenarului

Liderul PSD a mai spus că are de gând să demareze un proiect special privind celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire, iar Dîncu să-l coordoneze.

”Unul dintre coordonatorii sau poate chiar coordonatorul principal al acestui proiect trebuie să fie Vasile Dîncu. Am discutat azi la Parlament, o să discutăm şi cu colegii din Guvern să înfiinţăm o structură pe care domnul Dîncu să fie de acord să o coordoneze pentru că, dincolo de disputele politice, dincolo de ce face Guvernul, trebuie un prinos adus acestui centenar pentru că este o piatră simbolică din punctul meu de vedere”, a declarat Liviu Dragnea.

După ce i-a făcut propunerea de a coordona Centenarul, liderul PSD i-a urat lui Dîncu ”să treacă peste supărări pe care le-am avut şi eu şi pe care le am şi eu”, menționând că dacă ar fi fost premier, l-ar fi numit și pe el în Guvern.

Răspunsul lui Dîncu a fost să declare că Dragnea este ”singurul politician care a putut să conceapă la un moment dat un proiect transpartinic”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top