Connect with us
Victor Ponta îl atacă pe Iohannis pentru reacția în cazul incendiului de la Bamboo

Politic

Victor Ponta îl atacă pe Iohannis pentru reacția în cazul incendiului de la Bamboo

Fostul premier al României, Victor Ponta, îl atacă pe președintele Iohannis pentru reacția avută în urma incendiului de la Bamboo.

Ponta se ia de Iohannis

„Dl Iohannis și „Propaganda” o să ceară iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reușit să facă să „moară oameni”? Mai incearcă o dată… (…) Dar e vorbă de România – Iohannis poate face orice vrea el / doar e omul Sistemului!”, a scris Ponta pe Facebook.

„În incendiul din clubul bucureștean nu și-a pierdut viața, din fericire, nici un om. Am trecut, însă, pe lângă o altă tragedie de proporții. Reguli și legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înțelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toți, societatea va fi mereu în pericol. Le doresc însănătoșire grabnică celor răniți și mulțumesc salvatorilor!”, a fost reacția președintelui României pe Facebook.

Reamintim că aseară în jurul orei 3, un puternic incendiu a izbucnit în clubul Bamboo din Capitală, patronat de italian Joshua Castellano. Mai multe persoane au fost audiate la Poliția Capitalei pentru stabilirea cauzei sau a cauzelor exacte ale incendiului.

CITEȘTE ȘI: Ce nereguli a depistat Primăria Sectorului 2 la clubul Bamboo în ultima vreme

44 de persoane au fost rănite, dintre care 5 sunt în continuare internate. 4 persoane se află la Spitalul Floreasca, iar cealaltă este internată sub atenta supraveghere medicală la Sfântul Pantelimon.

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

Cine este Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo

INCENDIU BAMBOO – Cătălin Botezatu: „Doar 1% din ce a apărut la televizor este adevărat!”

Gabriela Firea, reacție după incendiul din Bamboo: Din punctul meu de vedere, dacă un club nu are autorizaţie, trebuie închis

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top