Connect with us
Victor Ponta, mesaj pentru Liviu Dragnea după ce acesta a fost condamnat la închisoare

Politic

Victor Ponta, mesaj pentru Liviu Dragnea după ce acesta a fost condamnat la închisoare

Victor Ponta, unul dintre cei mai virulenți critici ai lui Liviu Dragnea, a reacționat după condamnarea șefului PSD la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Într-un mesaj postat pe contul său de socializare, fostul premier îi cere lui Liviu Dragnea să demisioneze din funcțiile pe care le deține.

„Cand ai o functie publica sunt lucruri mult mai importante decat cariera personala / eu am demisionat atunci cand am fost inculpat ( pe nedrept) ca sa salvez PSD, Guvernul si regulile de drept in societatea romaneasca / dupa a doua condamnare Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca il intereseaza soarta PSD , a Guvernului si a Romaniei”, a spus Victor Ponta.

Totodată, fostul lider al PSD spune că în urmă cu un an, Liviu Dragnea îl dădea jos pe premierul Sorin Grindeanu prin moțiune de cenzură.

„Ps – exact pe 21 Iunie ( cu un an in urma ) toti pesedistii au fost traumatizati si umiliti de Liviu Dragnea sa voteze motiunea de cenzura contra Guvernului PSD Grindeanu/ iata ca justitia le spala azi rusinea de atunci!”, a mai spus fostul premier.

Înalta Curte l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul „DGASPC Teleorman”. Decizia nu este definitivă.

Citește și: Dragnea condamnat. Reactii după ce liderul PSD a primit închisoare cu executare

Citește și: PNL și USR cer demisia lui Liviu Dragnea, după ce acesta a fost condamnat în primă instanță

Citește și: Dacian Cioloș, despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Citește și: Condamnări în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman

Citește și: Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la închisoare cu executare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top