Connect with us

Politic

Victor Ponta: “nu mai sunt bani de salarii!” – Avertisment tranșant pentru guvern

Victor Ponta anunță că nu mai sunt bani de salarii și preconizează o nouă criză econimică dacă nu se iau măsuri. Liderul Pro România a făcut un avertisment dur pentru guvern și pentru cei care vor candida la alegerile prezidențiale.

Victor Ponta spune că în foarte multe instituții ale statului nu mai există bani suficineți pentru plata salariilor. Acest lucru poate genera o nouă criză economică de mare amploare. În viziunea lui Victor Ponta trebuie luate măsuri cât mai repede pentru a împiedica o astfel de criză.

Citește și: Acest român a câștigat un proces cu 112. Ce spune hotărârea judecătorilor

V. Ponta susține că nu mai sunt bani de salarii în mai multe instituții

“S-au dus in prapastie. Au gaura de 11 miliarde de lei. Fiecare zi amanata ne costa mult, le-am spus că este un buget mincinos, au trecut, au votat, acum in august nu au bani de salarii, daca ati mintit in martie nu era normal sa nu aveti bani. Suntem ca in 2009, exact toate semnele, ca la o boala, daca vezi deficit bugetar, balanta comerciala, ai incasari mai mici 2009 scrie pe noi.
Și atunci era campanie si nimeni nu spunea ca sunt probleme nu era lapte si miere. Dăncila, Iohannis, Barna, Tariceanu, vreti sa ajungeti ca Basescu in 2010″, a declarat liderul Pro România.

Citește și: Accidentul mortal din Tulcea transmis live pe Facebook. Ce făcea șoferul este sub orice critică.

Victor Ponta spune că partidul condus de el poate să susțină guvernul dacă este necesar și dacă PSD vine cu un alt program.

Victor Ponta: nu sunt bani de salarii

“Au fost trei propuneri concrete pe care eu le-am făcut şi pe care ALDE, după o perioadă în care nu s-au pronunţat, miercuri au spus că le susţin. Anume, un alt guvern. Restructurat nu înseamnă pleacă Ionescu de la PSD şi vine Popescu de la PRO România, că nu am rezolvat nimic. Un alt guvern înseamnă nu doar ministere mai puţine, mai puţine agenţii şi nişte idei guvernare prin care să te apuci, cu riscul că pierzi alegerile, dar să reformezi într-adevăr Ministerul de Interne, să reformezi într-adevăr partea de sănătate, de educaţie, fonduri europene.

Citește și: Vremea. Prognoza meteo 12-18 august 2019. Canicula continuă, dar apar și ploile. 42 de grade la umbră

Al doilea lucru pe care l-am cerut, un alt program de guvernare cu nişte idei realizabile. Nu se poate să tot promiţi, au tot promis, dăm bani, facem tot, s-au dus în prăpastie, au după şase luni deficit mai mare decât am avut noi după un an întreg”, a mai declarat liderul partidului Pro România.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top