Connect with us
Victor Ponta își dorește ca anul 2017 să fie mai bun ca cel care e pe cale să se încheie. Speră ca toate relele din 2016 să se șteargă.

Politic

Victor Ponta, urare pentru români: „Relele lui 2016 să se șteargă”

Victor Ponta, fostul premier al României, a transmis un mesaj pentru români prin intermediul rețelei de socializare. În mesaj, Ponta le mulțumește celor i-au fost alături „la greu – nu la bine”.

Victor Ponta, încrezător în anul 2017

„Vă urez tuturor un An Nou Fericit – 2017 să vă aducă sănătate, liniște și bucurie; iar relele lui 2016 să se șteargă cât mai repede!
Vreau să le mulțumesc în mod special celor mulți ( prieteni, cunoscuți și necunoscuți) care mi-au fost alături „la greu – nu la bine” în acest an 2016/ un an cu destule necazuri și nedreptăți pentru mine și familia mea, dar care s-a încheiat cu bine/ sunt sigur că în 2017 Dumnezeu ne va da mai multă liniște și bucurii!
La multi ani!”, a scris fostul prim-ministru al României.

Președintele Klaus Iohannis, mesaj pentru români de Anul Nou

Și actualul prmeier desemnat, Sorin Grindeanu, a scris un mesaj dedicat românilor.

„Dragi români,
Anul care tocmai se încheie a fost unul complicat, cu multe încercări. Țara a cunoscut o perioadă plină de incertitudini care încep să se risipească și cu toții sperăm că Noul An ne va aduce liniște, progres și zile mai bune.
Vă asigur că viitorul Guvern va lua de urgență măsurile necesare pentru a crește calitatea vieții românilor. Încrederea pe care dumneavoastră ați avut-o în programul nostru de guvernare ne obligă și ne responsabilizează. Pe această cale, în numele colegilor mei, vă mulțumesc!
Îmi doresc ca 2017 să ne aducă tuturor sănătate, încredere și prosperitate!
LA MULȚI ANI!”, a scris premierul desemnat Sorin Grindeanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top