Connect with us
Polițistul de la SIPI Argeș care și-a împușcat soția și un alt coleg, a fost arestat preventiv, pentru tentativă de omor.

Știri

Polițistul de la SIPI Argeș care și-a împușcat soția, ARESTAT preventiv

Polițistul de la SIPI Argeș care și-a împușcat soția și un alt ofițer de poliție aflat în misiune, a fost arestat preventiv. Decizia magistraților de la Tribunalul Argeș nu este una definitivă.

Procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Piteşti au deschis dosar penal în cazul poliţistului care şi-a împuşcat, joi seară, soţia şi un alt poliţist aflat în misiune, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al instituţiei, procurorul Florin Dinu Dumbravă.

El a precizat că poliţistul agresiv a tras cu un pistol personal cu muniţie letală asupra mai multor persoane, două dintre acestea fiind rănite. Agresorul a fost reţinut de procurori pentru tentativă de omor calificat.

Poliţistul este subcomisar la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) Argeş, iar persoanele pe care le-a rănit sunt un poliţist aflat în misiune şi soţia sa cu care a avut o altercaţie.

Poliţistul rănit este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, cu o leziune la scalp, însă este în afara oricărui pericol, au declarat pentru sursa citată reprezentanţi ai unităţii medicale. Soţia bărbatului, rănită la un genunchi, nu a avut nevoie de spitalizare.

Citește și: Tânăr de 22 de ani, oprit de polițiști cu focuri de armă în București

Joi seară, bărbatul s-a certat cu soţia sa şi a dat foc sufrageriei apartamentului în care cei doi locuiesc, într-un bloc din municipiul Piteşti. Vecinii au sesizat fum şi au sunat la 112, iar femeia a cerut ajutorul autorităţilor, au precizat sursele citate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, a declarat că în momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului cei doi locatari părăsiseră apartamentul, iar focul cuprinsese mobilierul şi alte bunuri din sufragerie.

La un moment dat, poliţistul a început să tragă cu o armă letală asupra celor care interveneau – pompieri şi poliţişti, rănind un poliţist, dar şi pe soţia sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top