Connect with us
Pompierii intervin pentru evacuarea apei în mai multe zone din Craiova

Știri

Pompierii intervin pentru evacuarea apei în mai multe zone din Craiova

Pompierii ISU Dolj intervin vineri seara în mai multe zone din Craiova, afectate de ploaia abundentă într-un timp foarte scurt, pentru evacuarea apei.

Potrivit ISU Dolj, a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru evacuarea apei de pe carosabil, unde circulaţia a fost întreruptă, în zona Pasajului Bariera Vâlcii, zona Stadionului „Ion Oblemenco”, Cârcea şi zona Electroputere Parc.

Echipajele au intervenit şi pentru degajarea unui copac de pe carosabil în zona Metro şi pentru îndepărtarea unui autoturism care bloca strada Bătrânilor. În zona Stadionului „Oblemenco” apa este evacuată dintre locuinţe, ca acestea să nu fie afectate.

Mai multe localităţi din judeţul Dolj s-au aflat vineri seara, între 19,15 şi 20,00, sub cod portocaliu de vreme severă imediată, emis de ANM, care a vizat ploi ce cumulează local între 35 şi 45 l/mp.

Cod portocaliu în vigoare până la ora 21

Mai multe localităţi din judeţul Olt se află sub Cod portocaliu de furtuni vineri seara, până la ora 21:00.

Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în Corabia, Ianca, Vădăstriţa, Grojdibodu, Orlea, Ştefan cel Mare, Vişina Nouă, Gura Padinii şi Vădastra se vor semnala averse ce vor cumula local 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

Citește și Un nou ciclon lovește România. Ce se întâmplă cu vremea

Citește și ANM: Cod galben de ploi torențiale în 24 de județe. Cum va fi vremea joi

Este o vară atipică. De la începutul săptămânii și până astăzi au fost emise mai multe coduri galbene. Nici sfârșitul de săptămână nu vine cu vești bune. Un nou ciclon va intra în România și va afecta mai multe zone din țară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top