Connect with us
Ponta, mesaj de ziua lui Crin Antonescu. Ce urare i-a făcut fostul premier

Știri

Ponta, mesaj de ziua lui Crin Antonescu. Ce urare i-a făcut fostul premier

Victor Ponta i-a transmis un mesaj de felicitare, miercuri, fostului lider PNL Crin Antonescu, de ziua de naştere a acestuia, el arătând că, dincolo de greşeli, au făcut împreună lucruri bune şi importante, el spunând că cei din ”propaganda oficială a sistemului” îi urăsc şi au folosit calomnii, atacuri mincinoase şi mizerii contra lor.

Victor Ponta scrie pe Facebook că marţi, când a fost ziua sa de naştere, Crin Antonescu a fost unul dintre primii care l-au sunat să îl felicite.

”Eu azi nu am putut să fac la fel, pentru că, în ciuda Propagandei, eu mereu m-am trezit mai târziu decât el. I-am urat sănătate, fericire şi linişte! Şi m-am gândit încă o dată că, la cât de mult ne urăsc încă pe amândoi cei din «Propaganda» oficială a Sistemului, câte calomnii, atacuri mincinoase şi mizerii au folosit contra noastră – e clar că, dincolo de multe greşeli, am făcut împreună şi câteva lucruri bune şi importante/ în special pentru că am dovedit că, uneori, rar şi pe termen scurt e adevărat, Poporul poate să învingă Sistemul!!!”, afirmă fostul premier.

Ponta adaugă: ”Uf – de aceea nu ne vor ierta vreodat / şi de aceea oamenii vor ţine la noi în continuare!”

Postarea lui Victor Ponta este însoţită de o fotografie cu cei doi, din 2012, de la Romexpo, când Uniunea Social Liberală (USL) lansa tandemul premier – preşedinte Victor Ponta – Crin Antonescu.

Fostul lider liberal Crin Antonescu împlineşte, miercuri, 57 de ani. Marţi, şi-a sărbătorit ziua de naştere şi Victor Ponta. Fostul premier a împlinit 44 de ani.

Ponta a mulţumit, tot pe Facebook, celor care i-au transmis urări cu acest prilej şi a adăugat că îşi doreşte ca în anii care vin să fie mai bun decât în anii care au trecut.

”Sper să fac mai mult bine decât până acum, mai puţine greşeli, să fiu mai matur şi altruist, să am mai mult grijă de cei care chiar ţin la mine şi să nu mă las din nou minţit şi folosit de cei egoişti şi superficiali!”, a mai scris Victor Ponta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top