Connect with us
Portugalia - Olanda. Finala Nations League live stream video de la ora 21:45 la Pro TV

Știri

Portugalia – Olanda. Finala Nations League live stream video de la ora 21:45 la Pro TV

Portugalia – Olanda – Finala Nations League este astăzi LIVE la Pro TV și se transmite și live stream gratuit online. Portugalia VS Olanda, joacă de la ora 21:45. HUFF.ro transmite în timp real live blog, live video, foto și cele mai tari goluri din partida celor două diseară.

UPDATE LIVE – LIVE BLOG | Malta – România SCOR 0-0 Preliminarii Euro 2019 LIVE Pro TV

Portugalia VS Olanda joacă finala

Vedeta meciului din seara aceasta este Cristiano Ronaldo care va juca pentru naționala Portugaliei. Selecționerul echipei în consideră pe jucător „un geniu al fotbalului”.

A fost un meci intens, foarte disputat, cu două echipe care şi-au dorit victoria. Un angajament total, cu o selecţionată a Elveţiei care şi-a schimbat poziţiile în teren, cu jucători care ştiau ceea ce trebuie să facă. Ei au trecut la o linie cu trei apărători, ceea ce nu ai fi spus uitându-te pe componenţa echipei. Acest meci a fost unul echilibrat, însă Portugalia şi-a creat cele mai bune ocazii şi am câştigat cu contribuţia inevitabilă a lui Ronaldo, care a marcat trei goluri”, a adăugat selecţionerul Portugaliei.

Portugalia a ajuns în Finala Nations League după ce în meciul cu Elveția a obținut scorul de 3-1. Olanda s-a calificat în urma meciului jucat cu Anglia, tot cu scorul de 3-1.

Ronald Koeman (Olanda): „Avem șanse să câștigam Finala Ligii Națiunilor”

Într-o declarație de presă, selecționerul Olandei a declarat că în meciul cu Portugalia au șanse mari să câștige finala noii competiții UEFA – Nantions League.

Este foarte pozitiv. Am controlat meciul, dar am jucat prea mult pe zonele laterale. Ar fi trebuit să încercăm pe axul frontal, acolo unde Anglia avea dificultăţi. Am suferit la ultima pasă. Şi din nefericire, a urmat un penalty, dar nu ne-am pierdut calmul, am crezut într-un rezultat favorabil. Avem o bancă incredibilă şi noi credem că putem câştiga acest trofeu″⁣, a declarat Roland Koeman după meciul de la Guimaraes.

Pro TV Live Stream online gratuit – Portugalia – Olanda

Pro TV oferă meciul și în format live stream online gratuit pe site-ul Pro TV plus .ro. Meciul poate fi urmărit online absolut gratuit. De asemenea cei care sunt abonați UPC sau Telekom, pot urmări meciul Portugalia – Olanda din aplicațiile Horizon GO și Telekom TV.

HUFF.ro face LIVE BLOG în timp real live de la meciul de diseară care va stabili cine este marea câștigătoare a trofeului. Pe site-ul nostru veți putea vedea cele mai tari faze, goluri, comentarii în timp real și live Pro TV.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top