Connect with us

Știri

Portugalia VS Spania Scor 3-3 Rezumat video

Portugalia VS Spania Scor 3-3. Spania a fost vedeta acestei partide, deși a încasat un gol în doar primele minute ale partidei. Scorul final al meciului dintre Portugalia – Spania este 3-3.

Meciul a fost transmis de TVR 1 și live text și video de huff.ro.

Ronaldo a fost omul meciului în această seară. În minutul 88 a marcat golul egalator, care a schimbat soarta meciului în confruntarea cu Spania. Gurile rele spun că aceasta a fost răzbunarea lui Ronaldo după ce tocmai astăzi, 15 iunie, instanțele din Spania l-au obligat pe jucător să achite 19 milioane de euro și a fost condamnat la 2 ani de închisoare.

Rezumat video. Portugalia VS Spania Scor 3-3

Rezumat video 1.

Rezumat video 2.

ECHIPELE DE START

Portugalia: Rui Patricio – Cedric, Fonte, Pepe, Raphael – Moutinho, William Carvalho, Bernardo, Bruno Fernandes – Guedes, Ronaldo

Spania: 
De Gea – Natcho, Ramos, Pique, Alba – Busquets, Iniesta, Koke, Isco, Silva – Diego Costa

Se așteaptă foarte multe de la ambele echipe, iar presiunea este mare pe jucătorii celor două reprezentative.

Portugalia este campioana europeană en-titre, iar pretențiile sunt mari. Conduși în teren de vedeta Cristiano Ronaldo, lusitanii vor încerca să își egaleze cea mai mare performanță a lor la un mondial, clasarea pe locul 4 (la CM 2006).

Cupa Mondială precedentă este una de tristă amintire pentru Portugalia, care nu a reușit să se califice dintr-o grupă cu Ghana, SUA și Germania.

Mai mult decât atât, portughezilor li s-a administrat o înfrângere drastică de la nemți, scor 0-4.

Portugalia este pe aceeași parte de tablou cu Franța, iar în funcție de jocul rezultatelor, cele două echipe se pot întâlni în fazele eliminatorii. Ar fi o reeditare a finalei de la Paris, de la Euro 2016, care a adus lusitanilor primul trofeu internațional din istorie.

Pretențiile mari sunt și de la spanioli, deși „Furia Roja” a fost zguduită de un scandal mare chiar înainte de debutul Campionatului Mondial.

Selecționerul Julen Lopetegui a fost demis la scurt timp după ce s-a înțeles cu Real Madrid, pentru a fi antrenorul galacticilor în noul sezon.

În criză de timp, spaniolii l-au numit pe Fernando Hierro în funcția de selecționer, acesta fiind anterior directorul sportiv al selecționatei.

Experiența lui Hierro în funcția de antrenor principal este aproape inexistentă. El a fost doar anul trecut tehnician al clubului de ligă secundă Oviedo.

Cu toate acestea, ibericii își pun speranța în forța echipei, mai ales că Spania nu duce lipsă de talente și de jucători.

Spaniolii trebuie să facă uitat mondialul precedent, când au fost eliminați încă din faza grupelor. Atunci, au suferit o umilință istorică, scor 1-5 cu Olanda.

Lot Portugalia la CM 2018

Portari 

Anthony Lopes (Olympique Lyon), Beto (Goztepe), Rui Patricio (Sporting)

Fundaşi 

Bruno Alves (Rangers), Cedric Soares (Southampton), Jose Fonte (Dalian Yifang), Mario Rui (Napoli), Pepe (Besiktas), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund), Ricardo Pereira (Porto), Ruben Dias (Benfica)

Mijlocaşi 

Adrien Silva (Leicester), Bruno Fernandes (Sporting), Joao Mario (West Ham United), Joao Moutinho (AS Monaco), Manuel Fernandes (Lokomotiv Moscova), William Carvalho (Sporting)

Atacanţi 

Andre Silva (Milan), Bernardo Silva (Manchester City), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Gelson Martins (Sporting), Goncalo Guedes (Valencia), Ricardo Quaresma (Besiktas)

Lot Spania la CM 2018

Portari 

David de Gea (Manchester United), Pepe Reina (Napoli), Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao);

Fundaşi 

Dani Carvajal, Sergio Ramos, Nacho Fernandez (toţi de la Real Madrid), Gerard Pique, Jordi Alba (ambii de la FC Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Nacho Monreal (Arsenal), lvaro Odriozola (Real Sociedad);

Mijlocaşi 

Sergio Busquets, Andres Iniesta (ambii de la FC Barcelona), David Silva (Manchester City), Koke Resurreccion, Saul Niguez (ambii de la Atletico Madrid), Thiago Alcantara (Bayern Munchen);

Atacanţi 

Isco Alarcon, Marco Asensio, Lucas Vazquez (toţi de la Real Madrid), Diego Costa (Atletico Madrid), Iago Aspas (Celta Vigo), Rodrigo Moreno (Valencia).

Portugalia Spania Scor Live. Echipe Probabile

Portugalia: Rui Patricio – Cedric, Pepe, Fonte, Guerreiro – Bernardo Silva, William Carvalho, Moutinho, Joao Mario – Andre Silva, Ronaldo. Selecţioner: Fernando Santos.

Spania: De Gea – Dani Carvajal, Pique, Ramos, Jordi Alba – Koke, Busquets, Iniesta – David Silva, Diego Costa, Isco. Selecţioner: Fernando Hierro.

Arbitru: Gianluca Rocchi (Italia)

Meciul Portugalia – Spania se joacă pe Stadionul Olimpic din Soci, vineri, 15 iunie, de la ora 21.00. Partida este televizată de TVR 1 și TVR HD. Huff.ro vă ține la curent cu scorul în timp real al partidei și vă va oferi și rezumatul video.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top