Connect with us

Știri

Poveste de dragoste unica dintre o femeie si donatorul de sperma la care a apelat

Povestea ei a facut inconjurul lumii! Dezamagita ca implinise 42 de ani si nu isi gasise inca perechea o femeie a apelat la o banca de sperma pentru a ramane insarcinata.

Aminah Hart, o femeie din Australia, isi cautase toata tineretea sufletul pereche. Ca orice femeie isi dorea sa-si intemeieze o familie si sa aiba copii. Numai ca soarta i-a fost potrivnica! Tanara s-a trezit ca a implinit 42 de ani, dar nu realizase nimic din toate astea. Era singura, nu se casatorise si nu avea copii. A simtit cu ardoare ca isi doreste un copil asa ca a apelat la o banca de sperma.

Dupa procedeul de implantare a ramas insarcinata si a dat nastere unei fetite perfect sanatoase. Mama ei a fost cea care ii cautase donatorul, un fermier care mai avea alti 4 copii sanatosi. Dupa ce a nascut femeia si-a cautat donatorul, l-a contactat si au stabilit o intalnire pentru ca acesta sa-si cunoasca cel de-al cincilea copil. Barbatul scrisese in profilul pe care i-l facuse banca de sperma ca va fi fericit sa-si intalneasca orice copil care se va naste in urma donarii.

Insa la intalnire s-a petrecut un lucru pe cat de neobisnuit, pe atat de minunat. Aminah Hart si donatorul ei s-au indragostit pe loc. „A fost o experienta incredibila, ceva ce pare desprins din povestile cu magie”, a declarat femeia pentru Daily Mail. La scurt timp dupa aceasta intalnire, donatorul s-a transformat din tatal biologic al fetitei, in partenerul de viata al femeii. Cei trei formeaza in prezent o familie fericita.

Continue Reading
You may also like...

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top