Connect with us
Prahova: O femeie moartă de aproximativ un an, găsită în casă de un hoţ

Știri

Prahova: O femeie moartă de aproximativ un an, găsită în casă de un hoţ

Caz șocant în Prahova! Cadavrul unei femei, decedată de aproximativ un an, a fost găsit într-o locuinţă din Ploieşti de un bărbat care a intrat în casă să fure, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Cel mai probabil, bărbatul s-a speriat când a văzut cadavrul şi, în cele din urmă, a anunţat Poliţia.

”Poliţiştii din Moreni ne-au informat despre faptul că un bărbat din judeţul Dâmboviţa a sesizat faptul că ar fi pătruns într-o locuinţă din Ploieşti, cu intenţia de a fura, însă în casa respectivă a găsit cadavrul unei persoane.

În baza acestei sesizări s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului şi a găsit cadavrul unei femei”, a precizat IPJ Prahova.

Ce a fost găsit lângă femeie

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au intervenit pentru deblocarea uşii şi au găsit cadavrul în putrefacţie. De asemenea, lângă corpul femeii era un câine mort, de asemenea în putrefacţie.

Citește și: O fetiţă de doi ani a fost împuşcată mortal de un băieţel de patru ani

”A fost găsită decedată o femeie de 45 ani (decedată de aproximativ 12 luni). Era în stare de putrefacţie. A fost găsit şi un câine lângă persoana decedată, în stare de putrefacţie şi cadavrul câinelui”, a precizat ISU Prahova.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi tentativă de furt. Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Hunedoara: Şase persoane s-au intoxicat cu ciuperci culese din pădure

Şase persoane, care fac parte din două familii, au fost internate, în ultimele două zile, în spitalele din Brad şi Deva, după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare culese din pădurile din zona Bradului, unul dintre pacienţi fiind într-o stare mai gravă.

„Una dintre familii este din municipiul Brad şi este formată din patru persoane. Una dintre acestea este într-o stare mai gravă şi a fost transferată de la spitalul din Brad la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

Cealaltă familie este dintr-o localitate din judeţul Arad şi prezintă o formă mai uşoară de intoxicaţie cu ciuperci”, a declarat luni, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, dr. Cecilia Birău.

Specialiştii recomandă oamenilor să consume ciuperci doar din cele de cultură şi să le evite pe cele din pădure, pe care ar trebui să le cunoască foarte bine dacă doresc să le prepare.

De altfel, în anumite perioade de creştere, ciupercile otrăvitoare pot semăna cu cele bune de mâncat.

În această vară, în judeţul Hunedoara au fost consemnate 20 de cazuri de intoxicaţii cu ciuperci, dintre care unul a fost mortal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top