Connect with us
Se cauta antrenor profesionist de Pokemon Go, la o sala de jocuri din Timisoara

Știri

Premiera in Romania: Se cauta antrenor profesionist de Pokemon Go

Se cauta antrenor profesionist de Pokemon Go, in premiera, la Timisoara. Zeci de tineri s-au inscris deja pentru interviu si viseaza sa prinda monstruletii virtuali cu carte de munca si in schimbul unui salariu, informeaza Digi24.

Reprezentantii salii de jocuri se asteaptă ca trainerul sa ii invete pe ceilalti tainele vanatorii de pokemoni, sa puna momeli, dar si sa atraga noi jucători. In acest sens, zeci de persoane incantate de acest job au participat la interviu.

Citeste si: Primul loc din tara unde a fost interzis jocul Pokemon Go

Citeste si: INCREDIBIL! Ce a putut sa faca o tanara pentru jocul Pokemon Go

„Care crezi că sunt atuurile tale? Stiu bine Pokemon, am jucat toate jocurile Pokemon si m-am uitat la toate desenele.”, a spus un candidat pentru acest job.

„Am venit aici sa ma distrez si in al doilea rand as dori sa fiu un pokemon trainer angajat oficial si mi se pare super sa poti lucra intr-un domeniu care iti place.”, a declarat un alt candidat.

Cea mai importanta sarcina din fisa postului e aceea de a pune lure prin oras, adica momeala care atrage pokemonii. Cel care va fi angajat ca pokemon go trainer, va lucra patru ore pe zi, cinci zile pe saptamana si va primi 400 de lei lunar.

Paul Mario Verna, organizator: „Trebuie sa stie totul despre aplicatie, despre pokemoni, in ce evolueaza fiecare pokemon, ce face fiecare cu cine se bate. Este primul astfel de job din Romania.”

Interviurile pentru postul de trainer pokemon go continua si in zilele urmatoare. Reprezentantii salii de jocuri se gandesc acum sa faca un ghid in care sa fie mentionate clar atributiile unui trainer pokemon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top