Connect with us

Știri

PREMONIȚII devastatoare: „Vom auzi de un cutremur puternic, va fi doliu național”

Femeia care a prezis tragedia de la Colectiv vine cu noi premoniții. Maria Ghiorghiu susține că va avea loc un cutremur puternic, iar România va avea parte de doliu național.

Maria susține că a avut un vis potrivit căruia vedea un cutremur foarte mare.

„Lumea crede că am prevăzut un Cutremur,dar nu cutremură !În aceasta clipă dragilor,aud un glas speriat care strigă asa: Cutremur ? Cutremur…..!”

Şi văd în faţa ochilor mei închisi o incapere în întuneric, si-o silueta de femeie care era cu spatele la mine ,si a ramas nemiscata, in timp ce camera i se cutremura din toate colturile. Începuse un Cutremur puternic.

Maria Ghiorghiu a avut mai multe premoniții

Vom auzi dragilor de un Cutremur puternic, de un CUTREMUR care va fi ingaduit de DUMNEZEU ca sa aiba loc,datorita rautatii unor semeni ai nostri,datorita necredintei lor. DUMNEZEU este si Bun,dar este si Drept!

Răbdarea Sa este pusă la grea incercare, de oamenii de pe Pământ. În loc sa fim mai buni si sa traim ca fratii, intre noi intervine ura si rautatea,împietrirea inimii si întunericul care pune stapanire pe cât mai multe suflete”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, care susţine că a avut premoniţii cu privire la evenimente majore care s-au produs atât în România, cât şi peste hotare şi-a anunţat prietenii virtuali că ar urma să se producă un cutremur puternic.

Citește și ALERTĂ METEO: Șapte județe vor fi sub cod portocaliu de ninsori abundente și viscol

Este alertă din partea meteorologilor! Aceasta va intra în vigoare în această dupa-amiază începând cu ora 16 pentru mai multe judeţe. O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), va fi în vigoare de luni seară, pentru zona de munte a judeţelor Braşov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi Argeş.

De asemenea, Capitala şi 20 de judeţe vor fi sub avertizare cod galben de ploi şi vânt puternic.

Citește și Accident grav, cu cel puțin 13 răniți! Planul ROȘU de intervenție a fost activat!

Astfel, ploile se vor extinde din vest spre restul ţării, iar în Maramureş, nordul Moldovei şi al Transilvaniei şi în zona de deal din regiunile vestice, trecător se vor semnala precipitaţii mixte.

La munte, treptat vor predomina ninsorile şi mai ales în zona înaltă se va depune strat de zăpadă.

Avertizarea intră în vigoare la ora 16:00
ANM a emis o avertizare cod galben valabilă de luni de la ora 16.00, de ploi însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului, pentru Muntenia, estul Olteniei şi sudul Moldovei.

Va ploua pe arii extinse, iar cantităţile de apă vor depăşi 25 de litri pe metru pătrat şi izolat 40 – 50 de litri pe metru pătrat. În judeţele Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov, local vântul se va intensifica, temporar cu viteze de 55-65 de kilometri la otă.

Citește și Horoscop 28 noiembrie 2017. Gemenii primesc surprize de ordin sentimental

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top