Connect with us
Presedintele Klaus Iohannis implineste 57 de ani. Ce mesaje a primit pana acum

Știri

Presedintele Klaus Iohannis implineste 57 de ani. Ce mesaje a primit pana acum

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, implineste astazi 57 de ani. Mai multi politicieni i-au adresat deja urari de ‘La multi ani’.

Primul om politic care i-a facut urari lui Iohannis a fost fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, intr-un studio de televiziune: „Ca oricarui roman, ii transmit sanatate, la multi ani si sa dea Dumnezeu sa fie un lider al natiunii”.

Imediat dupa Basescu a urmat Liviu Dragnea: „Ii transmit sanatate, cum le transmit tuturor. Si, stiti ce-i doresc? Exact ce-mi doreste dumnealui mie. Din moment ce spune ca este un om onest si cinstit, exact ce-mi doreste mie ii doresc si eu dumnealui. Mie mi se pare foarte fair din partea mea si o spun cu drag”.

Presedintele Klaus Iohannis va iesi in public de ziua sa deoarece astazi are un eveniment important de sustinut la Palatul Cotroceni. De la ora 17, presedintele va aparea in fata presei cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu.

ALEGERI LOCALE 2016. Klaus Iohannis a votat in deplina tacere. SE RIDICA UN SEMN DE INTREBARE

Klaus Iohannis, internat si operat la Spitalul Militar

Klaus Iohannis, nascut la Sibiu intr-o familie de sasi transilvaneni, a fost primar al capitalei culturale europene in 2007 timp de 14 ani, intre 2000 si 2014, an in care a hotarat sa accepte propunerea PNL de a candida din partea partidului la presedintia Romaniei.

Parintii presedintelui locuiesc in landul Bavaria, Germania, acolo unde au emigrat in anul 1992. Seful statului nu a vrut sa plece din Sibiu, iar unul din motivele pentru care a ramas a fost dragostea pentru Carmen, o profesoara de limba engleza pe care a cunoscut-o in scoala. Inainte sa fie primar, presedintele Romaniei a fost profesor de fizica la Agnita, Sibiu.

Pana sa se inscrie in Partidul National Liberal, Iohannis era membru de baza al Forumului Democrat al Germanilor din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top