Connect with us
Madalina Dobrovolschi este noul purtator de cuvant al presedintelui

Știri

Presedintele Klaus Iohannis are un nou purtator de cuvant

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei are un nou purtator de cuvant. Administratia Prezidentiala a organizat o declaratie de presa, cu prilejul anuntarii noului purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis

Citeste si: Vineri, 2 septembrie, zi de doliu national pentru victimele cutremurului din Italia

Citeste si: Update: Guvernul a anuntat ca alegerile parlamentare 2016 vor avea loc pe11 decembrie

Jurnalistul Madalina Dobrovolschi, fosta Puscalau, a fost numita, miercuri, noul purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, ea sustinand o scurta declaratie de presa la Palatul Cotroceni in care a spus ca propunerea „o onoreaza”.

„Este si dorinta mea de a ma implica mai activ in aceea ce insemana prezenta publica, pentru ca doresc sa particip la ceea ce inseamna schimbarea in bine a Romaniei. (…) Sper sa fie o colaborare foarte buna”, a spus Dobrovolschi, potrivit News.ro.

Madalina Dobrovolschi este primul purtator de cuvant al presedintelui Iohannis care sustine declaratii de presa.

Madalina Dobrovolschi este jurnalista, lucrand in trecut la postul Antena 3, B1TV, iar apoi, in ianuarie 2016, a trecut la TVR. Ca jurnalist al Televiziunii publice, a sustinut mai multe interviuri cu presedintele Iohannis. Ea este casatorita cu pilotul Emil Dobrovolschi, care piloteaza multe dintre zborurile aeronavelor in care se afla presedintele Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a mai avut un singur purtator de cuvant pana acum, de la preluarea mandatului. Este vorba despre fostul jurnalist BBC Tatiana Niculescu Bran, care a fost numita in decembrie 2014. Ea a ramas in functie insa doar cinci luni, demisionand in aprilie 2015. Bran a declarat la acea vreme ca relatia sa cu presa „nu a fost cea pe care si-ar fi dorit-o”.

Ea si-a atras critici dupa ce, la scurt timp de la numire, a scris pe Facebook ca Palatul Cotroceni aduce aminte de fostul dictator Nicolae Ceausescu din cauza starii cladirii.

„Strabatand culoarele Palatului, intelegi mai bine Romania celor 25 de ani de la caderea comunismului, cu bune si cu rele, cat si cultura baronului” local. (…) Te astepti ca, dand la o parte coltul unei cortine care acopera o usa, sa gasesti, expus la loc de cinste, vreun portret al lui Nicolae Ceausescu, scria Tatiana Niculescu Bran.

Dupa demisia ei, Klaus Iohannis a numit-o pe consilierul de stat de la Departamentul de Comunicare Publica Daniela Barsan sa coordoneze activitatea departamentului, fara a fi insa desemnata si purtator de cuvant.

Sursa foto: tvr

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top