Connect with us

Știri

PREVIZIUNI DESPRE Oana Zavoranu. Va intalni un barbat cu 5 ani mai in varsta decat ea cu care…

Va pierde Oana Zavoranu averea mamei sale sau ii va reveni in integralitate? Aceasta este intrebarea care ii macina pe multi dintre noi. Prezicatoarele se contrazic cand sunt intrebate despre acest subiect: Carmen Harra sustine ca Oana Zavoranu nu va ramane cu niciun ban din averea Marioarei in timp ce Liliana Paun, o alta prezicatoare celebra, sustine ca Oana va profita din plin de bani.

„Eu nu am aceeaşi părere. Nu va pierde averea. Îşi va cumpăra nişte maşini – două, trei, văd culori vii, chiar roşii, nu neagră, îşi va face un film. Va reuşi, pentru că este un vis pe care l-a avut de mult. Mama ar fi putut să-i dea o parte din avere de acum mulţi ani. Chiar dacă are această avere, suferă, pentru că a pierdut-o pe mama ei.

CITESTE SI: TENTATIVA DE CRIMA LA PRO TV!

Da, e îndrăgostit de ea, dar nu va rămâne cu el. (…) Va fi cu un bărbat pe care nu-l cunoaşte. E un bărbat mai în vârstă cu patru-cinci ani, dar asta se va întâmpla peste doi ani”, a declarat Liliana Paun la emisiunea „Necenzurat” de la Antena Stars.

Intre Liliana Paun si Raluca Macovei, prietena cea mai buna a Oanei Zavoranu, a izbucnit un scandal. Raluca ar fi amenintat-o pe Liliana si alte prezicatoare sa inceteze cu prezicerile televizate daca nu doresc sa fie date in judecata.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top