Connect with us

Știri

Prezicătoarea Baba Vanga avertizează populația. Cadourile care aduc mari necazuri

Pentru că se aproprie perioada din an când toată lumea ofera cadouri, prezicatoarea Baba Vanga ne atrage atenția asupra cadourilor negative.

Nu toate cadourile sunt și cele mai bune, în mare parte acestea sunt aducătoare de necazuri asupra celui care le primeste.

Acestea sunt cadourile care aduc mari necazuri, conform celebrei clarvazatoare Baba Vanga:

1. Cutit

Orice obiect ascuțit nu trebuie să îl primești, ci să ți-l cumperi singur. De obicei lucrurile ascuțite au multă energie negativă, deci sub nicio formă nu trebuie să-l accepți de la cineva

2. Ceas

Ceasul simbolizează timpul și la un moment dat mai rămâne fără baterie și se oprește, acest lucru însemnând și sfârșitul. Că acest cadou să nu se transforme în ceva tragic, ar fi bine să îi oferi câteva monede în schimbul ceasului.

3. Portofel

Daca cineva îți oferă un portofel nu este deloc semn bun, deoarece vei începe să nu mai ai noroc la bani. În el trebuie să existe bani, pentru a-ți aduce noroc.

4. Batista pentru nas

Aceasta este cea care șterge de cele mai multe ori lacrimile și se oferă chiar la înmormântări. Trebuie să o refuzi, dacă nu vrei să îți aducă un necaz.

5. Perle

In unele țări perlele simbolizează lacrimile celor care sunt singuri, de aceea trebuie să le refuzi, pentru a nu avea parte de un necaz sau o boală, conform antena3.ro.

6. Oglinda

Oglinda este un portal către o altă lume și se spune că această îți poate lua frumusețea și tinerețea. Refuză acest obiect misterios!

Citeşte şi Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu. Marte, planeta Războiului, intră în Scorpion, semnul puterii. Află ce înseamnă asta pentru zodia ta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top