Connect with us
Horoscop 4-10 decembrie Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu. Marte, planeta Războiului, intră în Scorpion, semnul puterii. Află ce înseamnă asta pentru zodia ta!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 4-10 decembrie 2017. Marte, planeta Războiului, va intra în Scorpion, semnul Puterii, în data de 9 decembrie. Jupiter, Marele Benefic dar și Marele Justițiar se va afla tot în Scorpion și își va spune cuvântul. Află ce înseamnă toate acestea pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

Berbecii reușesc, cu greu, să păstreze echilibrul între carieră și familie. Din 9 decembrie, câștigă mai mulți bani. Citește continuarea.

Taurii muncesc mai mult decât colegii lor, dar dacă vor să obțină o mărire de salariu, mai au de așteptat. Citește continuarea.

Gemenii trebuie să se concentreze pe adevăratele probleme, chiar dacă o mulțime de fleacuri „le vor scoate peri albi”. Citește continuarea.

Racii fac „boacăne” la serviciu, dar sunt iertați. Din 9 decembrie, Marte aduce sare și piper în viața lor sentimentală. Citește continuarea.

Leii pot evita problemele cu familia și tensiunile în cuplu doar dacă pun preț pe comunicare. În afaceri, au noroc. Citește continuarea.

Fecioarele își consolidează succesul sau, după caz, își găsesc un job bun. Din 9 decembrie, distracție și călătorii. Citește continuarea.

Balanțele care nu mai sunt preocupate de ceea spun sau gândesc cei din jur despre ele nu au decât de câștigat. Citește continuarea.

Scorpionii vor avea încă un aliat: în 9 decembrie, în zodia lor va ajunge Marte. În zodia lor se află, deja, și Jupiter. Citește continuarea.

Săgetătorii renunță la prietenii care i-au dezamăgit. La serviciu, au protectori discreți, dar și admiratori secreți. Citește continuarea.

Capricornii își pot rezolva, acum, problemele din cuplu. Cei singuri sunt tentați să se întoarcă la o fostă iubire. Citește continuarea.

Vărsătorii își îndreaptă atenția spre partener și copii. Din 9 decembrie, vor face schimbări și progrese uimitoare în carieră. Marte și Jupiter vor fi de partea lor. Citește continuarea.

Peștii reușesc să își facă timp și pentru familie, și pentru prieteni și pentru carieră. Au un talent extraordinar de a-si administra timpul și energia! Citește continuarea.

Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie începe sub puternicul marcaj al Lunii Pline din ziua de duminică, 3 decembrie și al tranzitului retrograd al planetei Mercur, în zodia Săgetător.

Luna Nouă din 3 decembrie a avut loc în zodia Gemeni și a pus accentul pe comunicare, pe socializare, călătorii și afaceri.
În aceeași zi, Mercur, care patronează semnul Gemenilor, a intrat în mers retrograd, iar efectele acestuia se vor face simțite în săptămâna 4-10 decembrie, dar și în perioada următoare, până în 23 decembrie.

Mercur retrograd va provoca tot felul de încurcături și probleme în domeniile pe care le patronează: afaceri, călătorii, negocieri, comunicare.

Problemele de comunicare vor provoca, în multe cazuri, tensiuni și conflicte, mai ales că Marte, planeta Războiului, se va afla în Balanță, zodia Mariajului și a parteneriatelor, până în ziua de 9 decembrie.

În 9 decembrie, Marte va ajunge în Scorpion, semnul Puterii, secretelor și senzualității. Aici se află, încă din octombrie, planeta Jupiter. Iar Jupiter, supranumit „Marele Benefic”, dar și „Marele Justițiar”.

Împreună, Marte și Jupiter vor intensifica lupta pentru adevăr, dar și pentru putere, iar multe secrete vor ieși la lumină, multe relații și asocieri vor trece prin momente de cumpănă și multe persoane (în special din zona puterii) vor lupta, din greu, pentru a nu pierde (chiar) totul.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top