Connect with us
Prima întâlnire pentru o tânăra s-a transformat într-un coșmar!„Dacă ai impresia că ziua ta a fost proastă...”

Știri

Prima întâlnire pentru o tânăra s-a transformat într-un coșmar!„Dacă ai impresia că ziua ta a fost proastă…”

O tânără a ieșit pentru prima dată la o întâlnire cu un bărbat, dar nu se aștepta nici o clipă la ceea ce urma să se întâmple. Trebuia să fie cea mai frumoasă seară, dar s-a transformat într-un adevărat coșmar când se aștepta cel mai puțin

După ce au mâncat și au consumat mai multe băuturi la Milky Lane café, în Bondi, Australia, bărbatul s-a ridicat și sub pretext că se duce să scoată niște bani s-a făcut nevăzut. Aceasta crezându-l, l-a așteptat ore în șir fără ca acesta să se întoarcă.

Aceste situații nu sunt deloc străine, multe persoane au parte de asemenea momente inconfortabile. Pentru evitarea lor, psiholgii recomandă înaintea oricărei întâlniri o perioadă mai îndelungată de comunicare între parteneri, iar apoi când condsiderați că sunteți suficient de compatibili să faceți acest pas, de cunoștere față în față.

Cum a acționat patronul localului

Tot momentul a fost surprins de patronul localului, care a decis să i se alăture tinerei care a fost abandonată și înșelată atât de urât chiar de la prima întâlnire. Incidentul a fost povestit chiar de patron pe pagina sa de Facebook:

„Dacă ai impresia că ziua ta a fost proastă, un cuplu tocmai ai intrat. E prima întâlnire. Au mâncat și au băut, a spus că se duce afară să scoată niște bani și a fugit, lăsând-o cu toată nota. Ce urât!”, a scris proprietarul.

Citește și: S-a dus la întâlnire cu un bărbat cunoscut pe internet și i-a făcut o poză, pe care i-a trimis-o fratelui său. Ce s-a întâmplat după câteva minute

Așa că s-a apropiat de tânără, împreună cu tot personalul, au stat de vorbă, i-a oferit de băut, i-a plătit întreaga masă. În plus, i-a oferit și un voucher pentru ca data viitoare să vină cu cineva care chiar merită, scrie Mirror.

Citește și: Cum sa il impresionezi chiar de la prima intalnire

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top