Categorii Știri

Prima reacție a lui Alex Velea, după ce Abi Talent l-a făcut câinele lui și umilit familia

Abi Talent nu se dezice și continuă scandalul cu Alex Velea, acesta a lansat acum trei zile piesa „Câinele meu” în care-l atacă dur și fară precedent pe artist, scrie livetext.ro. Alex Velea a oferit și prima reacție după ce piesa lui Abi Talent a devenit numărul unu în trending pe Youtube.

Reacția lui Alex Velea după ce Abi Talent la umilit pe Youtube

Alex Velea a discutat cu reporterii livetext.ro și nu a dorit să comenteze prea mult versurile piesei lansate de Abi Talent, dar a ținut să precizeze că lucrurile nu vor rămâne așa.

Calmul lui Velea i-a făcut pe colegii noștri să presupună că ambelor părți le convine acest scandal, deoarece atrage capital de imagine și ambii au de câștigat expunere prin aceste scandaluri.

Dacă s-ar dovedi că scandalul dintre Abi Talent, influenserul de 18 ani cu 8 clase și Alex Velea este unul „fake” vor avea amandoi de suferit. Deși pare că nivelul acuzelor și al jignirilor pare să atingă cote ce n-au mai fost întâlnite până acum.

Noua generație se lutpă prin vloguri sau piese pe Youtube, vechea generație se lupta prin topuri de muzică și efort enorm în promovare pentru a ajunge la public.

Detalii inedite din scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea pe livetext.ro.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-05-27T19:36:59+03:00 19:36

Vezi comentarii

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More