Connect with us

Știri

Prima reactie a lui Kim Kardashian dupa INTERVIUL ISTORIC al tatalui sau TRANSSEXUAL

Bruce Jenner a rupt tacerea intr-un interviu spulberator acordat saptamana trecuta jurnalistei Diane Sawyer de la ABC News. Kim Kardashian a avut prima reactie prezentata astazi intr-o emisiune de televiziune in legatura cu marturisile facute de tatal sau.

Pentru multi americani este greu de priceput de ce fostul campion olimpic a inceput procesul de schimbare de sex abia la 65 de ani. Acesta a dezvaluit in interviul transmis pe 24 aprilie de ABC ca lua hormoni feminini inca din anii 80, insa si-a intrerupt procesul 5 ani dupa aceea, din teama.

CITESTE SI: CUTREMURUL DIN NEPAL – BILANTUL ESTE DEJA INFIORATOR

Kim Kardashian a fost printre putinele persoane din familie care l-a sustinut pe tatal ei, aceasta chiar l-a prins la un moment dat in timp ce se imbraca cu haine de femeie si a pastrat secretul pana cand el a dorit sa se confeseze.

„Bruce este cel mai onest om pe care il stiu, are o inima foarte mare si sunt foarte fericita pentru el pentru ca isi traieste viata asa cum isi doreste. Despre asta este vorba in viata”, a declarat Kim Kardashian. „Nu stiu cum ar fi daca tot timpul ai juca un rol, daca nu ai fi tu insuti”, a mai spus Kim, aratandu-si afectiunea fata de tatal ei vitreg.

Kimberly a mai declarat ca nimeni nu trebuie sa faca eforturi sa il inteleaga pe Bruce, nici macar in familie, ci trebuie doar sa accepte si sa respecte felul in care a ales sa traiasca. Kim a mai marturisit ca nimeni din familie nu i-a intors spatele vreo clipa tatalui sau, ci dimpotriva, toti au incercat sa il trateze cu respect. Aceasta a recunoscut ca a avut totusi cateva probleme legate de identitatea sexuala a tatalui ei vitreg: „Am invatat multe din acest caz. Ma gandeam daca e corect sa spun ca il sun sau o sun? Imi faceam griji cum sa ma adresez ca sa fiu respectuoasa. Trebuie tratat cu respect. Am aflat ca e corect daca spun ‘il sun’ pana cand tranzitia este completa”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top