Connect with us
Prima reacție a prietenului lui Răzvan Ciobanu: „Am auzit că..”

Știri

Prima reacție a prietenului lui Răzvan Ciobanu: „Am auzit că..”

Răzvan Ciobanu, fostul creator de modă decedat în noaptea de duminică spre luni, într-un accident de circulație petrecut în județul Constanța, nu și-a ascuns niciodată orientarea sexuală, scrie Cancan.ro.

Răzvan Ciobanu a declarat public că este homosexual, însă nu a fost niciodată de acord să vorbească despre acest subiect, considerând că sunt lucruri personale, însă susține că relația lor s-a desfășurat firesc, ca oricare alta.

Citește aici: Ce i-a spus Răzvan Ciobanu lui Teo înainte să moară

Unul dintre prietenii lui Răzvan Ciobanu – designerul Mircea Bărbulescu – este devastat la aflarea veștii că acesta nu mai este în viață:

“Sunt șocat de această veste. Mă doare sufletul. Îmi pare foarte rău de ce am auzi în dimineață această. Este un sentiment extrem de ciudat. Nu pot să vorbesc mai mult…îmi pare rău”, a declarat Mircea Barbulescu.

Citește aici: Adina Buzatu, despre decesul lui Răzvan Ciobanu: Acum se speculează pe tema lucrurilor pe care le-a spus chiar el

Ancheta este în curs de desfășurare

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci”, a mai spus reprezentantul Poliției Constanța, conform CANCAN.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top