Connect with us
Primele imagini cu crama unde s-ar fi întâlnit Sebastian Ghiță cu Laura Codruța Kovesi

Știri

Primele imagini cu crama unde s-ar fi întâlnit Sebastian Ghiță cu Laura Codruța Kovesi

Fostul premier al României Victor Ponta a declarat că a întâlnit-o prima oară pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, la o podgorie pe care o deținea omul de afaceri Sebastian Ghiță. Informația vine în contextul scandalului iscat zilele trecute de autodenunțul patronului România TV, care susține că a aranjat albirea plagiatului lui Kovesi.

Imagini cu crama omului de afaceri

Antena 3 a publicat primele imagini cu crama unde se presupune că s-ar fi întâlnit Laura Codruța Kovesi cu Sebastian Ghiță. Imaginile sunt filmate cu o dronă, iar crama respectivă se află în Valea Călugărească, undeva între Ploiești și Mizil.

primele-imagini-cu-crama-unde-s-ar-fi-intalnit-sebastian-ghita-cu-laura-codruta-kovesi-1

”Prima dată în viaţa mea, când m-am întâlnit cu doamna Kovesi într-un mod informal, nu vorbesc de evenimente, a fost la domnul Ghiţă, nu acasă. Nu ştiu dacă o mai are acum, avea o podgorie între Ploieşti şi Mizil. Acolo m-am întâlnit prima dată cu doamna Kovesi în 2011”, a declarat Victor Ponta într-un interviu pentru Antena 3.

Ponta: M-am întâlnit prima dată cu Kovesi într-un cadru informal la o podgorie a lui Sebastian Ghiţă

Kovesi: Teza de doctorat îmi aparţine în totalitate, nu am plagiat; e obligaţia procurorilor să verifice

primele-imagini-cu-crama-unde-s-ar-fi-intalnit-sebastian-ghita-cu-laura-codruta-kovesi-2

„Având o relaţie foarte apropiată cu doamna Kovesi, fiind practic prieteni la vremea aceea, şi dânsa temându-se de un potenţial rezultat negativ al comisiei tehnice, vorbind în mai multe rânduri cu dânsa şi eu cunoscându-i pe cei care se ocupau de întocmirea raportului tehnic, am convenit ca împreună cu ceilalţi să avem grijă ca raportul să fie pozitiv”, au fost declarațiile lui Ghiță de zilele trecute.

primele-imagini-cu-crama-unde-s-ar-fi-intalnit-sebastian-ghita-cu-laura-codruta-kovesi-3

Șefa DNA a declarat recent la Europa FM că teza ei de doctorat nu este plagiată. Procurorul șef al DNA susține că persoana pe care a plagiat-o este tot ea, preluând pasaje din lucrări mai vechi pe care le-a publicat în reviste de specialitate. Atunci se numea Lascu, iar după căsătorie a devenit Kovesi.

Autoplagiatul este o formă de plagiat care contravine regulilor scrierii unei teze de doctorat. Este una din cele mai ambigue forme cu care se confruntă mediul universitar de la noi, cazul Kovesi devenind emblematic în acest sens, de vreme ce o lucrare de licență, masterat, doctorat, trebuie să fie 100% originală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top