Connect with us

Știri

Primele imagini cu VALENTINA PELINEL INSARCINATA! Ce spune vedeta despre tatal copilului FOTO

Valentina Pelinel este insarcinata in aproape patru luni. Vedeta a oferit primele declaratii despre sarcina si despre baietelul pe care il asteapta.

”Mananc mai mult, aceleasi lucruri si altele in plus. daca vad mancarea atunci poftesc. De Revelion am fost la munte si am fost intr-un grup de prieteni, cu multi copii si parca vad altfel copiii, parca imi sunt mult mai dragi. Abia acum pot spune ca sunt cu adevarat implinita”, a spus Valentina Pelinel, intr-o emisiune difuzata de Antena Stars.

 

Fostul manechin a raspuns si acuzatiilor lansate de nevasta lui Cristi Borcea, Alina. (VEZI SI: Alina Borcea, atac dur la Valentina Pelinel: „O zdreanta! Eu stiam ca e stearpa!”)

„De-a lungul timpului au fost multe si o sa mai fie multe doamne. Nu stiu ce lucruri s-au spus despre mine… Am invatat ca in viata n-o sa poti sa multumesti pe toata lumea. Intotdeauna vor fi cativa care vor avea cuvinte urate la adresa ta. Eu nu judec pentru ca nu cunosc adevarul suprem. Am invatat ca nu e bine sa judeci. Trebuie sa te uiti in primul rand in curtea ta, apoi sa arunci cu noroi in curtea vecinului”, a declarat Valentina Pelinel.

valentina pelinel insarcinata 2

capturi: Agentu` VIP- Antena Stars

valentina pelinel insarcinata 1

In ceea ce priveste tatal copilului, Valentina Pelinel a fost rezervata in declaratii. Ea a spus ca e „o chestie asumata de ambele parti, amandoi ne bucuram de acest copil. Niciodata nu se va trezi un barbat cu mine la usa cu o astfel de surpriza, sa-i spun tam-nesam ca are un copil. (…) L-am visat cu ochii albastri. Eu as vrea ca cel mic sa aiba ochi albaştri.”

CITESTE SI: Gigi Becali, dezvaluiri despre cum a ramas gravida Valentina Pelinel cu Cristi Borcea: „I-a dat…”

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top