Connect with us
Primul conflict major din casa "Mireasă" ! S-a enervat până și Simona Gherghe

Știri

Primul conflict major din casa „Mireasă” ! S-a enervat până și Simona Gherghe

Simona Gherghe a fost adusă în culmea enervării de către una dintre mamele din casa Mireasă. A tolerat-o cât a putut, dar astăzi s-a enervat și a pus-o la punct. Primul conflict major din casa Mireasă a scos-o din sărite până și pe prezentatoare emisiunii.

O mamă a enervat-o pe Simona Gherghe

Simona Gherghe s-a enervat pe doamna Mia, mama lui David. De când a intrat în casă, Mia are totul timpul ceva de obiectat. Ba un reporș, ba o nemulțumiri, pe o critică, mereu este în ofensivă față de mame și fete. Mai nou are i s-a pus pata pe doamna Ana, mama lui Radu. Simona Gherghe – prezentatoarea emisiunii are rolul greu de a manageria toate situațiile care apar în casă, motiv pentru care a încercat să afle ce stă la baza acestui confllict. Nu numai că nu a reușit, dar a ajuns să se și enerveze foarte tare.

Simona a întrebat-o pe doamna Ana ce nu îi convine, iar asta a fost începutul. În stilul caracteristic, Ana a evitat un răspuns clar, poate probabil pentru că nici nu are unul, motiv pentru care, prezentatoarea s-a enervat.

Simona Gherghe i-a spus mamei lui David, că este veșnic nemulțumită și că nu face altceva decât să strice buna dispoziție a celor cu care conviețuiește în casa Mireasa.

Ea a spus că de o săptămână este permanent tensiune în casă și că ar trebui să fie conștientă că nu a obligat-o nimeni să se înscrie la emisiune.

‘Nu mi se pare că sunteți mulțumită. Nu am venit pentru altceva. Stricați atmosfera în casă. Nu sunteți rude, asta este viața, nu v-a obligat nimeni să veniți aici. Nu aș vrea să vă mai certați. De o săptămână vin și este o tensiune în casă. Atunci plec acasă, nu am ce să discut. Așa ursuză sunteți?’, i-a spus Simona Gherghe doamnei Mia.

Mireasă – sezonul al doilea

Emisiunea Mireasă – sezonul cu numărul 2, a debutat pe micile ecrane în urmă cu o săptămână. Participă băieți, însoțiți de mamele lor, și fete din toată țara. Ei spun că au venit să-și găsească jumătatea și că sunt pregătiți chiar și pentru căsătorie.

În total sunt 14 concurenți, fete și băieți. După câteva zile, au început simpatiile și antipatiile între ei. Dacă unii știu sigur cu cine ar vrea să formeze un cuplu, alții știu cu cine nu ar vrea să formeze un cuplu vreodată.

Dacă mai punem la socoteală și faptul că mai sunt și mamele în schemă, care își dau cu părerea și cârcotesc, spectacolul este în floare.

Doamna Mia, de exemplu, a avut grijă să-și creeze antipatie, când a declarat despre o fată că este urâtă, și că băiatul ei nu o va plăcea, pentru că lui nu îi plac urâtele.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top