Connect with us

Știri

Printul Banatului si Adelina au ajuns la psiholog: „De un an nu m-am mai simtit iubita”

Psihologul Nicoleta Vascan a intervenit in scandalul dintre Printul Banatului si Adelina, sotia sa. Din cauza amantlacurilor care au iesit la iveala in ultimele zile, Adelina trece prin momente cumplite. Antena 1 a apelat la ajutorul psihologului pentru a incerca o impacare intre cei doi soti, dupa ce timp de o saptamana s-au balacarit in direct cu Beyonce de Romania la „Un show pacatos”.

Adelina ii reproseaza lui Dani ca nu ii demonstreaza ca o iubeste. Chiar si atunci cand ii ofera trandafiri, nu pune sentimente, fapt ce o doare teribil de tare, a declarat Adelina in fata Nicoletei Vascan. „Nu a aratat ca este atat de suparata. Pe ea a interesat-o de mine pentru ca avea impresia ca nu vad ca o afecteaza. Eu nu am facut nimic”, isi recunoaste Printul Banatului partea de vina in haosul provocat in casnicia sa de 11 ani.

„E normal sa fie cu moralul la pamant, daca vezi atatea lucruri despre mine”, a declarat Printul Banatului referindu-se la sotia sa si la familiile lor, care trec prin momente cumplite din cauza scandalului cu Beyonce de Romania.

CITESTE SI: SCANDAL MONSTRUOS CU KATE MIDDLETON: „INCETATI”
PRINTUL BANATULUI AJUNGE LA PSIHOLOG. „Ceea ce am gasit eu aici nu e atat de placut. Cel care m-a intampinat cand am ajuns la dumneavoastra acasa a fost Ayan, fiul dumneavoastra. Sotia dv. este intr-o stare delicata”, i-a spus Nicoleta Vascan lui Dani.

„Sunt indignata. Sunt suparata pe el, sunt trista, sunt foarte suparata. M-a dezamagit foarte tare. Oricat de mult ai gresi, nu poti sa iti ceri iertare, nu poti sa faci un gest”, si-a exprimat durerea Adelina.

„In ultimul an, nu m-am simtit iubita”, a spus pe o voce stinsa sotia Printului Banatului. „Am avut norocul sa cant 7 zile din 7. Stiu ca am neglijat-o in ultimul timp. Pe ea nu am mai lasat-o sa mai lucreze pentru binele familiei”, s-a aparat manelistul. Cei doi au stabilit ca vor incepe o terapie de cuplu.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top