Connect with us
PRO TV VS. ANTENA 3. SCANDAL, DUPĂ CE MIRCEA BADEA A UMILIT-O PE ANDREEA ESCA. CE A SPUS DESPRE VEDETA TV

Știri

Pro TV VS Antena 3. Mircea Badea un nou atac la adresa lui Andreea Esca.

Mircea Badea și Andreea Esca sunt unele din cele mai vechi vedete de televiziune din România. Este deja cunoscut faptul ca Mircea Badea a atacat-o pe Andreea Esca ori de cate ori a avut o cazia.

Recent, Micea Badea a umilit-o pe vedeta Pro TV într-o postare pe Facebook, în care facea referi la adresa siluetei vedetei de la Știrile Pro TV.

Realizatorul Antena 3 s-a luat de aspectul fizic la Andreei Esca comentând:

”Șunci, partea a doua. Urmarea lui Fălci partea a treia”.

Fanii au reacționat imediat la postarea făcută de realizatorul Antena 3, Mircea Badea.

Pro TV vs Antena 3. Mircea Badea VS Andreea Esca

”Dupa ce corectezi greseala ortografica din titlu, apuca-te sa numeri in cate postari ale Andreei Esca apari tu … N-o sa-ti ia mult. Ti-am mai spus eu odinioara: cand parul de pe picioarele lu’ Esca face rating mai mare decat osanaua ta de la miezul noptii, e semn ca ar cam trebui sa te lasi de meserie. De la matinalul cu Teo ai luat-o numai in jos. Parerea mea, un umil ex-telespectator de-al tau”

Iar reproșurile la adresa lui Mircea Badea au continuat: ”Se intampla ceva cu oamenii de pe planeta asta! Atâta ura nejustificata…Nu m-a interesat niciodată cum arata unu’ sau altu’, e treaba fiecăruia cum alege sa trăiască si cum isi intretine carcasa biologica. In alta ordine de idei, am urmărit emisiunile tale pana acu’ vreo 2 ani cu mare placere, dar omule, uita-te un pic la comentarii, chiar 99% din cei de aici sunt nebuni si au ceva cu tine, asa degeaba?”, i-a scris un alt internaut.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top