Connect with us
Probleme de trafic pe Autostrada Soarelui. Conform informațiilor Infotrafic, circulația pe Autostrada Soarelui se desfășoară cu dificultate.

Știri

Probleme de trafic pe Autostrada Soarelui

Probleme de trafic pe Autostrada Soarelui. Conform informațiilor emise de biroul Infotrafic, circulația pe Autostrada Soarelui se desfășoară cu dificultate. Ceața deasă îngreunează traficul rutier, vizibilitatea fiind redusă sub 50 de metri.

Probleme de trafic pe Autostrada Soarelui : pericol de accident

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza ceții dense, traficul rutier pe autostrada A2 București – Constanța se desfășoară îngreunat. Pe tronsonul cuprins între kilometrii 110 și 212 vizibilitatea fiind redusă – pe alocuri – sub 50 de metri.”, se anunță în cadrul comunicatului de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Citește și: Sibiu: Accident la Saroș pe Târnave. Traficul pe DN14 este blocat

Polițiștii recomandă șoferilor care tranzitează Autostrada A2 să circule cu maximă prudență, pentru a micșora riscul de accident. Conducătorilor auto le este recomandat să ajusteze viteza de deplasare la condițiile de mers. Totodată, depășirile în mare viteză sunt de evitat pentru că riscul de tamponare este foarte mare.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top