Connect with us
Ceața densă îngreunează traficul pe A2. Conform centrului Infotrafic, vizibilitatea este sub 50 de metri în zona Fetești-Cernavodă.

Știri

Probleme de trafic pe Autostrada Soarelui

Ceața densă îngreunează serios traficul pe Autostrada Soarelui. Conform centrului Infotrafic, vizibilitatea este chiar sub 50 de metri în zona podului Fetești-Cernavodă. La această oră, ritmul de circulație este relativ scăzut din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Probleme de trafic: vizibilitatea scăzută duce la accidente

Ceața care s-a așternut în această dimineață peste Dobrogea, a cauzat și accidente. În jurul orei 8 dimineața s-a produs un grav accident rutier pe pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa al Autostrăzii A2. Tragedia a avut loc la kilometrul 82 al tronsonului Lehliu Gară-Drajna. O persoană a murit și alte două au fost rănite în cadrula accidentului.

Comisarul-șef din partea Infotrafic, Paul Ulieru a comentat accidentul. „Un autoturism a lovit o autoutilitară care circula pe banda de urgenţă şi împrăştia material antideranpant, având în funcţiune semnalele luminoase. Ulterior, autoturismul respectiv a fost acroşat de o altă maşină.”

Citește și: Accident în Sibiu: Trafic blocat pe DN 1, în zona localităţii Bradu

Și în acest caz, vizibilitatea foarte scăzută a dus la producerea tragediei. Astfel, poliția recomandă tuturor șoferilor care se vor urca la volan în aceste zile, să circule cu grijă și viteză redusă. Condițiile meteo nu se vor îmbunătăți în perioada festivă și de aceea este nevoie de atenție maximă pentru a preveni accidentele.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top