Connect with us
Procurorul din Caracal care a descins la șase dimineața în casa lui Gheorghe Dincă, pus sub învinuire

Știri

Procurorul din Caracal care a descins la șase dimineața în casa lui Gheorghe Dincă, pus sub învinuire

Procurorul din Caracal care a descins abia la ora șase dimineața în casa lui Gheorghe Dincă va fi pus sub învinuire de Secția Specială pentru magistrați, conform antena 3.

Procurorul din Caracal care a descins la șase dimineața în casa lui Gheorghe Dincă, pus sub învinuire

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) începe urmărirea penală în cazul procurorului Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, şi ale altor trei polițiști, printre care Violeta Mirea, soția fostului șef al Poliției Caracal. Urmează ca toți aceștia să fie citați ca suspecți în dosarul privind felul în care au intervenit autoritățile în cazul Alexandrei Măceșanu.

Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, a fost suspendat din funcție la începutul lunii august. Acesta este cel care nu a permis agenților de poliție să încalce mandatul de percheziție și să descindă în casa presupusului criminal Gheorghe Dincă.

Citește și: Medicul care era de gardă când Alexandra Măceșanu era căutată face declarații care pot schimba cursul anchetei

A trecut mai bine de o lună de când Alexandra Măceșanu, o adolescentă din Caracal a sunat la 112 și a raportat autorităților faptul că a fost răpită și violată. Fata a dat toate detaliile posibile despre situația în care se afla, însă autoritățile nu au fost capabile să localizeze și să o salveze. Oamenii legii au stat în fața casei criminalului până la șase dimineață, pentru a nu încălca mandatul de percheziție, așa cum li s-a ordonat de câtre procurorul din Caracal. Din păcate, copila nu a mai avut nicio șansă, deși a avut curajul să sune la 112 și să stea minute în șir la telefon cu organele de ordine.

Citește și: Stenograma integrală a convorbirii dintre Alexandra Măceșanu și 112: „Păi ce dracu să-i fac că e în Caracal”

Citește și: Tatăl Alexandrei Măceşanu face anunţul momentului: “NU e moartă. Vorbim cu ea în fiecare seară”

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top