Connect with us

Știri

Gheorghe Dincă a povestit tot ce a făcut cu Alexandra. Mărturiile primului său avocat

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă a făcut dezvăluiri în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show” de la Mediafax despre detaliile oferite de clientul său.

Gheorghe Dincă a povestit tot ce a făcut cu Alexandra. Mărturiile primului său avocat

„A declarat că în timp ce circula cu mașina personală, i-a făcut semn să oprească, Alexandra i-a făcut semn să o ia cu mașina de la Dobrosloveni la Caracal și a efectuat acest transport, a avut niște discuții în mașină în care inculpatul a încercat să se apropie de Alexandra, a tras niște apropo-uri, a avut discuții referitoare la raporturi sexuale. Nu au fost discuții directe, ci niște apropo-uri în acest sens și i s-a oferit și niște sume de bani și ea a refuzat. A oprit mașina, a lovit-o, s-a dat jos, a urcat în spate, a lovit-o, a avut momente de inconștiență.

Citește și: BREAKING NEWS: 23 de locuri suspecte în curtea lui Gheorghe Dincă

Ce pot să vă spun e că a rămas sprijinită cu capul de bancheta de față și el a revenit la volan și s-a dus acasă. Dânsul nu spune că a violat-o. Noaptea a rămas acolo, toată noaptea. Au dormit în același pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale”, a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dincă.

Alexandru Bogdan, primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dincă

Alexandru Bogdan, primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dincă

Avocatul a mai precizat că presupusul criminal susține că nu a întreținut raporturi sexuale cu Alexandra Măceșanu.

„Din ceea ce-mi amintesc, a declarat că nu a deținut raport sexual, nu a fost de acord Alexandra și nu a întreținut raporturi seuale cu aceasta. S-a trezit dimineața, a plecat la piață, ea i-a dat un bilețel pe care se menționau medicamentele, avea niște medicamente pe care le lua în mod frecvent, i-a spus ce să cumpere. A fost în Caracal la piață și la Craiova. A venit, a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână, moment în care dânsul s-a înfuriat și a lovit-o. A lovit-o, o singură lovitură declară că a aplicat și, în urma loviturii, a căzut cu capul de podea și, în acel moment, a urmat o perioadă de agonie.

Dânsul spune că a încercat mai multe manevre de resuscitare care nu au reușit și a constatat decesul și a declarat că a decis să o incinereze în butoiul din curte. De la ora 2 până seara la 8, cam 6-7 ore (ar fi durat incinerarea -n.r.)”, a mai susținut Alexandru Bogdan.

Citește și: Fiica lui Gheorghe Dincă face noi declarații: Dacă e adevărat ce a făcut nu o să-l iert

Citește și: Anomalii în solul pe care se află casa lui Gheorghe Dincă. Ce a indicat scannerul

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top