Connect with us

Știri

Profetiile lui Nostradamus despre 2016

Au fost descoperite profetiile necunoscute ale lui Nostradamus despre 2016. Celebrul profet sustinea in catrenele sale ca anul acesta este unul de cotitura pentru umanitate.

Conform site-ului spaniol videncia.guru, Nostradamus a pastrat o serie de secrete despre viitorul omenirii. Multe dintre acestea ies abia acum la iveala si fac referire la evenimente catastrofale (atat fenomene naturale cat si sociale).

PROFETIILE lui Nostradamus despre 2016 si anii ce vin

In partea occidentala a Statelor Unite ale Americii va avea loc cel mai mare cutremur din istorie. Expertii in futurologie care au analizat previziunile profetului francez spun ca exista peste 50% sanse ca aceasta catastrofa naturala sa se produca in acest an.

Parintii vor fi vitregiti de propriii lor copii. O noua ‘moda’ va porni din tarile occidentale (nordice) in care, pentru a deveni parinte sau pentru a pastra copilul (ca sa nu intre sub tutela statului), cuplurile vor trece prin o serie de examene si testari dificile. Parintii vor primi licente sau permise de a tine copii.

CITESTE SI: PROFETIA facuta de BABA VANGA! Cand va fi EUROPA condusa de MUSULMANI

CITESTE SI: PROFETIA care vorbeste despre un RAZBOI intre RUSIA si TURCIA: „Cand rusii vor ajunge la Constantinopole…”

Oamenii vor iesi in strada pentru a reclama impozitele si taxele prea mari. Multi nu vor mai dori sa plateasca bani statului din cauza coruptiei prea mari.

Oamenii vor invata sa vorbeasca cu animalele.

 CITESTE CELELALTE PROFETII ale lui NOSTRADAMUS pe REVISTA TEO

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top