Connect with us
PROGNOZA METEO pentru luna decembrie! Noul an debutează cu ger şi ninsori

Știri

PROGNOZA METEO pentru luna decembrie! Noul an debutează cu ger şi ninsori

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru noiembrie, decembrie și ianuarie. Surprizele cele mai mari vin de-abia de anul următor.

meteorologii susțin că în luna noiembrie temperaturile vor fi cuprinse în limita specifică acestei perioade, cu o medie multianuală a lunii de 3,8 grade. Cu toate acestea, se vor înregistra și temperaturi mai ridicate față de norma specifică perioadei, în special în zonele de sud și vest ale țării. Va ploua însă ma mult decât de obicei.

Noul debutează cu ger şi temperaturi scăzute

În luna decembrie, temperaturile, de asemenea, nu se vor diferenția prea mult față de cele aflate în normele perioadei, de -0,8 grade Celsius. În zonele de ceentru, est și sud est va ninge abundent, mai mult decât de obicei, anunță meteorologii.

Anul 2018 va debuta cu ger și temperaturi mai scăzute decât media normală perioadei, în nordul și centrul țării, în timp ce în celelalte regiuni, se vor înregistra temperaturi normale perioadei.

Ninsori abundente se vor înregistra în centrul și vestul țării, în celelalte regiuni precipitațiile menținându-se în normalul perioadei.

Citeşte şi Sistemul informatic al CNAS a picat din nou! Cardurile de sănătate nu se folosesc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top