Connect with us
Vremea 18 mai 2017. Prognoza meteo pentru ziua de joi indică temperaturi apropiate de cele normale, dar și precipitații în unele regiuni.

Știri

Prognoza METEO pentru următoarele zile. Apare lapoviţa

Pentru săptămâna următoare, meteorologii anunţă o răcire accentuată a vremii. Începând de joi, în unele zone, minimele ajung chiar şi la temperaturi de doar 6 grade Celsius. De asemenea, în zonele de munte încep să îşi facă apariţia lapoviţele.

În special în orele serii, local în Banat, Transilvania şi Maramureş şi pe arii restrânse în Crişana, Oltenia şi nordul Moldovei vor mai fi înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice, menţinându-se şi condiţiile de grindinã; izolat cantitãţile de apã pot depãşi în timp scurt 15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil.

Temperaturile minime vor marca o scădere accentuată

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri locale, în special la munte. Temperaturile minime vor fi mult mai scãzute decât în noaptea precedentã în regiunile intracarpatice.

În restul zonelor valorile termice, comparabile cu cele înregistrate ieri dimineaţã, se vor situa în continuare peste cele obişnuite ale perioadei; la nivelul întregii ţãri acestea se vor încadra în general între 10 şi 20 de grade. Spre dimineaţã, în sud-est, în special în zona litoralã, se va forma din nou ceaţã.  Â

Citeşte şi Furtuna extrem de VIOLENTĂ în Timişoara

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top