Connect with us
Program bănci 1 iunie 2018: Orarul BRD, Raiffeisen, Banca Transilvania şi celelate bănci

Știri

Program bănci 1 iunie 2018: Orarul BRD, Raiffeisen, Banca Transilvania şi celelate bănci

Program bănci 1 iunie 2018. Cele mai importante bănci din ţară nu vor avea program cu publicul cu mici excepţii vineri, 1 iunie Ziua Copilului, zi declarată nelucrătoare.

Astfel, BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, ING Bank, CEC Bank, Banca Românească, Alpha Bank şi altele vor fi închise pe 1 iunie, excepţie făcând acele unităţi bancare aflate în incinta mall-urilor sau centrelor comerciale.

Program bănci 1 iunie 2018 – Raiffeisen Bank, BRD, Banca Transilvania, închise. Ce excepţii sunt

Agenţiile Raiffeisen Bank din toată ţara vor fi închise pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, cu excepţia unităţilor din supermarket-uri, mall-uri şi reţeaua Selgros, care vor avea un program special, a anunţat joi banca.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, Departamentul Servicii Clienţi (Call Center) va asigura permanenţa pe serviciul de relaţii clienţi pentru urgenţe Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, Clienţi de Top şi FWR.

Pe 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, unitățile Băncii Transilvania din România vor fi închise.

Excepție fac unitățile Băncii Transilvania din centrele comerciale din România care vor avea program între 12.00-19.00 sau în funcție de programul centrului respectiv.

În aceste unități, pot fi realizate anumite operațiuni, și anume: casă de schimb; operațiuni la automatele de plăți, la ATM, la Recycler; depuneri de numerar pe bază de foi de vărsământ; actualizări de date ale clienților în enrollment; activități de vânzare produse către clienți.

În ziua de 1 iunie 2018, numai agențiile BRD din mall-uri vor lucra cu clienții, programul acestora fiind stabilit prin adaptarea programului standard la cel al centrelor comerciale.

În zilele de 27-28 mai și pe 1 iunie 2018, echipă Centrului de Contact al BRD va avea program de lucru cu publicul în intervalul orar 09:00-17:00. În afară acestui interval, prin Centrul de Contact vor fi disponibile următoarele servicii:

opțiunile automate de consultare șold / operațiuni

serviciile de urgentă dedicate posesorilor de carduri

Totodată, în ziua de vineri, 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

Citeşte şi: Program supermarketuri și hypermarketuri 1 Iunie 2018

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top