Connect with us
Program bănci de Rusalii 2019. Ce orar vor avea în zilele de 16 - 17 iunie 2019 mai unitățile BRD, BCR, Banca Transilvania, ING Bank, Alpha Bank, Raiffeisen, CEC Bank și altele.

Știri

Program BĂNCI și Hypermarketuri de RUSALII 17 iunie 2019

Program bănci de Rusalii și hyperpermarketuri 2019. Principalele unități bancare nu vor avea program cu publicul în zilele de 27 și 28 mai, prima, respectiv a doua zi de Rusalii, cele două zile fiind declarate sărbătoare legală nelucrătoare.

Astfel, BRD, BCR, Banca Transilvania, ING Bank, Alpha Bank, Raiffeisen, CEC Bank și altele nu vor avea deschis de Duminica Rusaliilor și în a doua zi de Rusalii. Excepție vor face acele unități bancare din incinta mall-urilor și centrelor comerciale. Orarul lor va fi în funcție de programul centrului respectiv.

Program Banca Transilvania Rusalii 2019

In 28 mai, cu ocazia Rusaliilor si 17 iunie, cu ocazia Zilei de Rusalii, unitatile BT din Romania vor fi inchise. Exceptie fac unitatile BT din centrele comerciale din Romania care vor avea program intre 12.00 – 19.00 sau in functie de programul centrului respectiv.

In aceste unitati pot fi realizate anumite operatiuni, si anume:

Casa de schimb

Operatiuni la Automatele de plati, la ATM, la Recycler
Depuneri de numerar pe baza de foi de varsamant
Actualizari de date ale clientilor in enrollment
Activitati de vanzare produse catre clienti

Alternativele pe care clientii BT le au la dispozitie sunt:

BT24 Internet Banking si Mobile Banking
BT24 Facturi
Bancomate, BT Express Plus (bancomatul multifunctional), POS-uri
Aplicatia BT Pay pentru cumparaturi si transfer de bani cu telefonul.

Unitatile BT din Italia vor avea program normal luni, insa operatiunile vor fi limitate (doar consultanta), iar vineri, 17 iunie, vor fi inchise.

Program BRD Rusalii 2019

Luni, 28 mai și vineri, 17 iunie 2019, numai agențiile BRD din mall-uri vor lucra cu clienții, programul acestora fiind stabilit prin adaptarea programului standard la cel al centrelor comerciale.

În zilele de 27-28 mai și pe 17 iunie 2019, echipa Centrului de Contact al BRD va avea program de lucru cu publicul în intervalul orar 09:00 – 17:00. În afara acestui interval, prin Centrul de Contact vor fi disponibile următoarele servicii:

Opțiunile automate de consultare sold / operațiuni și serviciile de urgență dedicate posesorilor de carduri.

Program Raiffeisen Bank Rusalii 2019

Agenţiile Raiffeisen Bank din toată ţara vor fi închise în zilele de 27 şi 28 mai, de Rusalii, cu excepţia unităţilor deschise în supermarket-uri, mall-uri şi reţeaua Selgros, care vor avea un program special, a anunţat marţi banca.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 26-27 mai, între orele 22,00 – 12,00, vor avea loc lucrări de mentenanţă a sistemelor informatice Raiffeisen Bank, următoarele operaţiuni fiind indisponibile: aplicaţiile de online banking, Raiffeisen Online şi Smart Mobile.

Depunerile de numerar la bancomatele multifuncţionale (MFM) ori la casierii, consultarea sistemelor băncii de către angajaţii din Call Center ori din agenţii, pentru a oferi informatii referitoare la conturile clienţilor.

Program BCR Rusalii 2019

Nici unitățile BCR nu vor fi deschise în lunea de după Rusalii și nici în Duminica Rusaliilor, excepție făcând unitățile din mall-uri.

Totodată, ca urmare a unor lucrări de mentenanță programate pentru îmbunătățirea sistemului informatic, te informăm că în noaptea dintre 16-17 iunie 2019 (duminică spre luni), intre orele 22:30 – 06:00, va fi indisponibilă rețeaua de ATM, POS, MFM, precum și tranzacțiile cu cardurile BCR la ATM/POS BCR/non BCR si e-commerce.

Program supermarketuri și hypermarketuri 17 Iunie 2019

Program supermarketuri și hypermarketuri 17 Iunie 2019. Află care este programul de 17 Iunie a celor mai importante mall-uri și magazine.

Program supermarketuri și hypermarketuri 17 Iunie 2019. Află care este programul de 17 Iunie a celor mai importante mall-uri și magazine.

Program supermarketuri și hypermarketuri 17 Iunie 2019. Cele mai importante mall-uri și magazine vor funcționa după un program obișnuit în Vinerea de 17 Iunie.

Astfel, Carrefour, Kaufland, Lild, Mega Image, Cora, Penny Market, Profi, Metro, Selgros, Auchan vor avea program normal în ziua de vineri

Pentru modificări de ultimă oră ale programului supermarketurilor și hypermarketurilor se recomandă să verificați site-urile oficiale ale acestor retaileri.

17 Iunie, zi liberă. După ce s-au înghesuit la mare și la munte în mini-vacanța de Rusalii, românii se vor bucura acum de un al doilea weekend prelungit, mai ales că 17 iunie a picat într-o zi de vineri.

Program supermarketuri și hypermarketuri 17 Iunie 2019 RUSALII

17 iunie a fost declarată zi liberă națională în luna noiembrie a anului 2016, în unanimitate de voturi.

În prezent, românii petrec foarte mult timp la serviciu şi au puţine zile pe care le dedică exclusiv copiilor.

Totodată, angajaţii din România se situează pe ultimele locuri din Uniunea Europeană în ceea ce priveşte numărul zilelor libere pe care le primesc, exceptând zilele de odihnă.

De 17 iunie, unul dintre cele mai preţioase cadouri pe care le-ar putea primi cei mici ar fi timpul şi atenţia părinţilor lor. Pe lângă bucuria pe care o aduce, o astfel de zi ajută la dezvoltarea copiilor, leagă relaţii mai strânse între părinţi şi copii şi îi face pe părinţi să aprecieze importanţă acestor momente.

Având în vedere că presiunea de a lucra mai mult şi mai bine este prezentă în orice moment, nevoia de echilibru între viaţa profesională şi cea personală este din ce în ce mai des resimţită.

Dezechilibrul poate avea o serie de consecinţe care îşi pot pune amprenta pe viaţă personală şi profesională, printr-un impact fizic, o ruptură în relaţii sau lipsa performanţei la locul de muncă”, afirma deputata Cristina Pocora, unul dintre inițiatorii proiectului, imediat după ce legea a fost promulgată.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top