Connect with us
Program CFR de Paște. Unele trenuri vor avea program diferit

Știri

Program CFR de Paște. Unele trenuri vor avea program diferit

CFR Călători a anunțat că adapta capacitatea de transport în minivacanţa Sărbătorilor Pascale la nivelul întregii reţele feroviare. În funcţie de evoluţia şi dinamica traficului de pasageri, se va interveni în special la trenurile spre cele mai solicitate destinaţii – Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca. De asemenea, și cele care merg spre Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara sau Vatra Dornei.

Pentru pasagerii care vor călători pe 8 aprilie de la Piteşti la Mănăstirea Curtea de Argeş, trenurile din graficele obişnuite vor circula după un nou program.

Regio 13231 Piteşti (8:30) – Curtea de Argeş (9:19) şi Regio 13232 Curtea de Argeş (13:30) – Piteşti (14:19). Acestea vor opri în Piteşti Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merişani h. şi Băiculeşti h.

Program CFR de Paște. Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipaţie de pe site-ul cfrcalatori.ro. De la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay. Direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR. Sau de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

Agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 6, 7 şi 9 aprilie.

Mai multe trenuri InterRegio și Regio nu vor circula între 7-9 aprilie

În zilele libere de sărbătoare legală, respectiv 6, 8 şi 9 aprilie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti. Precum și cele din Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale. Restul agenţiilor de voiaj vor fi închise.

În perioada 7 – 9 aprilie 2018, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio, precum şi unele trenuri Regio, nu vor circula.

CITEȘTE ȘI: Mii de angajați CFR intră în grevă! Ce nemulțumiri au și ce se întâmplă cu circulația trenurilor
Gratuitate CFR. Unii copii vor călători gratis cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Cine beneficiază de ofertă:
Ofertă CFR Călători: Bilete la jumătate de preț de Valentine’s Day și Dragobete

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top