Programul RABLA ia sfârșit!

20.12.2016
Programul RABLA ia sfârșit!

Programul RABLA ia sfârșit astăzi, 20 decemebrie 2016. Anunțul a fost făcut de Administrația Fondului pentru Mediu. Celebrul program menit să contribuie la înnoirea parcului auto din România va lua sfârșit.

Programul RABLA ia sfârșit – 27 decembrie este data limită

Conform aceleiași surse, termenul final de înscriere pentru persoanele fizice și juridice, este 20 decembrie, în ceea ce privește programele Programele Rabla Clasic și Rabla Plus. Totuși, o dispoziție specială oferă participanților la program oportunitatea de a prelungi termenul până la 27 decembrie.

Așadar, potrivit Programului de stimulare a înnoiri Parcului Auto național, valabilitatea note de înscriere este 120 de zile. Cu mențiunea că nu se poate depăși data de 27 decembrie. Aceeași dată este valabilă și pentru programul de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră. Prin această ultimă măsură, autoritățile urmăresc promovarea motoarelor cât mai puțin poluante precum și eficientizarea celor care sunt deja în circuit.

Citește și: Probleme de trafic pe Autostrada Soarelui

Există și o a treia categorie. Producătorii validați de AFM au posibilitatea de a prelungi termenul scadent până la 31 mai 2017. Sub incidența acestei directive cad numai contractele de finanțare nerambursabilă.