Connect with us
OPREA:

Știri

Protest impotriva lui OPREA: Manifestatia a adunat 2500 de oameni

Protestul organizat joi, în faţa Senatului, pe tema votului prin care cererea DNA de urmărire a fostului vicepremier Gabriel Oprea a fost respinsă, după aproximativ trei ore şi jumătate, la manifestaţie participând circa 2.500 de persoane, care au blocat pentru scurt timp circulaţia pe Calea 13 Septembrie, scrie news.ro.

În jurul orei 21.15, în faţa Senatului mai erau doar aproximativ 100 de persoane care scandau împotriva parlamentarilor şi a lui Gabriel Oprea. Vârful de participare a fost de circa 2.500 de persoane.

Protestatarii au blocat pentru aproximativ o oră circulaţia pe Calea 13 Septembrie, după ce au rupt cordonul de jandarmi şi s-au apropiat de poarta Senatului.

Ei au aruncat cu suluri de hârtie igienică în zidul Parlamentului şi au scandat împotriva lui Gabriel Oprea, a parlamentarilor care au votat împotriva cererii DNA, dar şi împotriva partidelor, în general.

Printre mesajele scandate şi afişate de protestatari au fost unele precum „Vrem dreptate!”, „Egalitate în faţa legii”, „Demisia urgentă a cercetaţilor penal”, „Parlament murdar, nu mai tolerăm nesimţirea voastră”, „Oprea nu uita, închisoarea e casa ta”, „DNA, nu uita de Ponta”, „PSD, ciuma roşie”, „PNL, altă ciumă roşie” şi „Tăriceanu şi ai lui sunt penalii neamului”.

Manifestanţii au aprins şi lumânări în amintirea lui Bogdan Gigină, lor alăturându-se la un moment dat şi tatăl poliţistului.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top