Connect with us
Protest în București pe 12 mai. Mii de oameni și-au anunțat prezența

Știri

Protest în București pe 12 mai. Mii de oameni și-au anunțat prezența

Protest în București pe 12 mai. Mii de oameni şi-au anunţat prezența la un protest de amploare anunțat sâmbătă seara în Piața Victoriei din București.

Manifestaţii asemănătoare sunt programate şi în restul ţării, în oraşe precum Constanţa, Braşov, Sibiu, dar şi în diaspora.

Oamenii acuză coaliţia PSD-ALDE că nu şi-a respectat promisiunile făcute în campania electorală şi îndepărtează România de standardele europene şi democratice şi o aruncă într-un regim în care domnesc doar interesele celor care au acces la politică, potrivit News.ro.

„De la preluarea guvernării, coaliţia PSD-ALDE nu şi-a respectat promisiunile făcute în campania electorală, ci a avut două priorităţi: să îşi salveze de închisoare VIP-urile cu dosare penale şi să instaureze în România un regim în care forţa legii şi democraţia sunt strivite de forţa instituţiilor politice.

Metodele şi acţiunile PSD-ALDE au ca efect îndepărtarea României de standardele europene şi democratice şi aruncarea ei în liga regimurilor autocratice, în care domnesc interesele şi bunul-plac al celor care au acces la butoanele politice, iar societatea este lipsită de şansa de a sancţiona derapajele acestora”, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citește și: Protest Sanitas: În jur de 10.000 de sindicaliști așteptați la miting în Piața Victoriei

Protestul ar urma să aibă loc sâmbătă de la ora 18.00, în Piața Victoriei. De asemenea, protestatarii ar putea pleca în marș și spre sediul PSD, dar și spre sediul TVR.

Te-ar putea interesa și: Proteste masive în București și mai multe oraşe din ţară

Reamintim că, mai multe proteste au protestat în București dar și în mai multe orașe ale țării după ce Ministrul Justiției a cerut revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Sute de persoane s-au adunat în mai multe orașe din țară, în semn de nemulțumire față de decizia ministrului Toader de a o revoca pe șefa DNA.

Circa 300 de persoane protestează în Piața Victoriei din Timișoara

„DNA să vină să vă ia!,Slugile nu iau decizii, doar le motivează, Tudorel eşti sluga model, PSD ciuma roşie, Uniţi salvăm toată România, Susţin Laura Codruţa Kovesi”, informează Agerpres.


Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top