Connect with us
Protestul copiilor organizat pe 18 februarie în Piața Victoriei a început în jurul orei 11.00. Părinții i-au adus pe micuți în fața Guvernului

Știri

Protestul copiilor 18 februarie, în Piața Victoriei din București VIDEO

Protestul copiilor din 18 februarie a început la Piața Victoriei din București. Zeci de părinți și copii au început să vină în jurul orei 11.00 în fața sediului Guvernului.

Micuții și părinții acestora au venit cu cretă colorată și au făcut desene pe asfalt. Cineva a scris și sloganul mișcărilor de protest din luna februarie: „Rezistăm”. Părinții spun că și-au adus copiii la protest în scop educativ.

Această manifestație vine în contextul în care Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie a cerut în teritoriu ca toate direcțiile să trimită informări despre sesizările primite cu privire la părinții care și-au dus copiii la proteste și măsurile luate.

Protestul a fost organizat pe Facebook: „Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii. Sâmbătă, asa cum ne-ați propus, hai să luăm copiii de mână, în brațe, în cărucioare, pe umeri și să facem cel mai pasnic si colorat protest! Ne vedem în Piața Victoriei începând cu ora 11:00”, se arăta într-un mesaj de pe rețeaua de socializare.

Noi mișcări de protest sunt anunțate azi și mâine în toată țara.

Protestul copiilor 18 februarie în Piața Victoriei VIDEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top