Connect with us
PSD colaborează cu UDMR în cadrul Parlamentului. Anunțul a fost făcut de Liviu Dragnea, în cadrul conferinței de presă susținută astăzi.

Știri

PSD colaborează cu UDMR în cadrul Parlamentului

PSD colaborează cu UDMR în cadrul Parlamentului. Anunțul a fost făcut de președintele social-democraților, Liviu Dragnea, în cadrul conferinței de presă susținută astăzi. Cu prilejul semnării protocolului de coaliție cu ALDE, șeful PSD a reluat spinoasa problemă a colaborării cu UDMR.

UPDATE, ora 18:58: Liderul UDMR, Kelemen Hunor a confirmat faptul că este foarte optimist în privința unei viitoare colaborări parlamentare cu PSD. „Vom vedea. Noi niciodată nu am refuzat un dialog, nici cu domnul Dragnea, nici cu altcineva. Vom vedea mâine, poimâine. Am avut deja o primă discuţie, dar încă nu am ajuns la o concluzie finală, la ceva ce poate fi prezentat opiniei publice.”, a punctat Hunor.

PSD colaborează cu UDMR : parteneriat pentru susținere parlamentară

“Într-un timp rezonabil o să ne vedem şi cu colegii de la UDMR. Vrem să dicutăm eventualitatea, posibilitatea şi oportunitatea realizării unui protocol de colaborare şi susţinere parlamentară. Nu am stabilit unde, dar în momentul în care este finalizat, dacă se finalizează, o să vă informăm.”, a precizat Liviu Dragnea, după ce a semnat protocolul de constituire a coaliţiei cu ALDE.

Președintele PSD nu a ascuns faptul că partidul pe care îl conduce ia foarte în serios o potențială colaborare cu Uniunea Maghiarilor. Tema este foarte problematică în condițiile în care partidul ungurilor din România a sfidat în multe momente statul român, în ceea ce privește problema „Ținutului Secuiesc”.

Citește și: Liviu Dragnea anunță miercuri pe cine propune ca prim-ministru

Este așteptat ca în săptămâna următoare să existe o decizie definitivă în perspectiva unei alianțe PSD-ALDE-UDMR.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top