Radu Beligan, inmormantat astazi. Trupul sau a fost depus la TNB

23.07.2016
Radu Beligan, inmormantat astazi. Trupul sau a fost depus la TNB

Trupul lui Radu Beligan a fost adus sambata dimineata la Teatrul National din Bucuresti (TNB). Toti cei care l-au admirat pe marele actor roman ii pot aduce un ultim omagiu. Maestrul va fi condus pe ultimul drum de familie, actorii cu care a impartit scena, precum si de fani.

Radu Beligan va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu, intre Emil Hossu si Ion Lucian, cu onoruri militare. Incepand cu ora 14.00, traficul se va desfasura cu restrictii, ca urmare a deplasarii cortegiului funerar. Traseul urmat este Piata Universitatii – Bd. I. C. Bratianu – Piata Unirii – Bd. Dimitrie Cantemir – Calea Şerban Voda – Piata Eroii Revolutiei – Cimitirul Bellu.

Imagini de la priveghiul de la TNB. Captura Antena 3

beligan la tnb

beligan la tnb2

beligan la tnb3

Citeste si: Fiica lui Radu Beligan dezvaluie ultimele cuvinte ale maestrului

Citeste si: Decizia luata de Radu Beligan inainte de moarte

Radu Beligan a murit miercuri, la varsta de 97 de ani. Maestrul teatrului romanesc se afla internat inca de vineri la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce starea de sanatate i se degradase considerabil. Potrivit medicilor, decesul actorului a survenit ca urmare a unui stop cardio-respirator ireversibil.

Vineri seara, a fost tinuta o slujba pentru el la Biserica Coltea din Piata Universitatii. Doar familia si prietenii apropiati au avut acces.