Connect with us
Radu Moraru explică gestul lui Iohannis de la Târgu Jiu. E vorba despre dosarele şefului procurorilor

Știri

Radu Moraru explică gestul lui Iohannis de la Târgu Jiu. E vorba despre dosarele şefului procurorilor

Jurnalistul Radu Moraru a explicat gestul lui Klaus Iohannis de la Târgu Jiu, intens criticat în ultima vreme pe reţelele de socializare. Preşedintele României s-a aşezat pe un scaun sculptat de Brâncuşi, la Masa Tăcerii.

Cel supranumit Naşul susţine că poza pe care Iohannis a făcut-o la Masa Tăcerii nu este întâmplătoare, ci ascunde un semnal pe care şeful statului îl transmite.

Jurnalistul care a lucrat în trecut la B1 TV spune că vizat este procurorul general al României, Augustin Lazăr, care ar fi implicat într-un dosar penal aflat pe masa celor de la DNA.

„Peste toţi procurorii din România există un şef. De el depind, direct sau indirect, toate dosarele aflate în lucru. Dacă toţi procurorii din România ştiu că şeful este şantajat şi şantajabil, dar încă este în funcţie, atunci munca lor este puternic afectată. Toţi greii statului român mafiot tac!

CITEŞTE ŞI: Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Igor Dodon să câştige turul II la alegerile din Moldova

CITEŞTE ŞI: Iohannis, ironizat de The Sun: „Familia lui a trăit în Castelul Bran timp de 850 de ani”

Poate că acesta a fost şi mesajul preşedintelui Iohannis când s-a aşezat la Masa Tăcerii a lui Brâncuşi vineri (la câteva minute după ce s-a aflat). Staţi liniştiţi, cât timp mie şi Primei Doamne ne e bine, voi tăcea ca mutu.

Da, Mister Prezident, dar României nu îi e bine cu un asemenea şantaj. Ei bine, şeful tuturor procurorilor din România are un dosar greu chiar la DNA Bucureşti”, a spus Moraru pe nasul.tv.

„Orice persoană care se aşează, cu bune intenţii, fără să afecteze în vreun fel piesele componente al Mesei Tăcerii, ori cele de pe Aleea Scaunelor, cu scopul de a se fotografia şi fără unul vădit de distrugere, nu se află într-o situaţie de încălcarea a legii”, a fost reacţia primăriei Târgu Jiu după fotografia cu Iohannis la Masa Tăcerii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top