Connect with us

Știri

Iohannis, ironizat de The Sun: „Familia lui a trăit în Castelul Bran timp de 850 de ani”

Tabloidul britanic The Sun a publicat un articol plin de ironii la adresa României și a președintelui Klaus Iohannis.

Totul a pornit de faptul că România ar putea prelua președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, la începutul lui 2019. Acest lucru înseamnă că președinția României s-ar putea suprapune cu ultima fază a negocierilor pentru ieșirea Regatului Unit din UE.

„Sângele britanicilor a îngheţat aseară după ce s-a aflat că Regatul Unit va avea de-a face cu un transilvănean de top în ultimele faze ale Brexitului”, titrează The Sun, într-un articol în care îl compară pe Klaus Iohannis cu Dracula.

Articolul continuă și cu declarația politicianului conservator britanic Amjad Bashir care spune că speră că Iohannis „nu va încerca să nu sugă tot sângele”.

Citește și: Klaus Iohannis, la Clubul Colectiv: ”Mi-aș fi dorit ca după un an de zile să se știe cine s-a făcut vinovat”

„Domnul Iohannis are reputaţia unui politician abil, dar cinstit şi o susţin pe Theresay May pentru a negocia cea mai bună înţelegere pentru Marea Britanie”, a continuat Bashir, fost membru al partidului eurosceptic UKIP.

În încheiere, publicația britanică notează, ironic, că  Iohannis „a susţinut că familia lui a locuit în casa lui Dracula, la Castelul Bran din Transilvania, timp de 850 de ani”.

the-sun-iohannis

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top