Știri

Raed Arafat, amenințat cu moartea. Poliția face verificări

Raed Arafat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență și secretar de stat în MAI, a fost amenințat cu moartea  cu moartea pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei, potrivit căreia viruslui SARS-CoV-2 nu există. Postarea a fost publicată seara trecută pe respectiva rețea de socializare și a fost distribuită de peste 1.500 de ori.

Raed Arafat, amenințat cu moartea. Poliția face verificări

Postarea care îl vizează pe Raed Arafat cuprinde acuzații foarte grave și susține că șeful DSU ar fi condamnat la moarte în Palestina din cauza crimelor pe care acesta le-ar fi comis, precum trafic de organe dar și pentru că ar fi terorist, conform spuselor bărbatului. De altfel, el susține că ar avea dreptul legal de a ucide „în numele țării și poporului român” și îi sugerează lui Arafat să părăsească țara.

Poliția face acum cercetări în ceea ce privește această postarea, în care bărbatul respectiv amenință și aduce jigniri și acuzații grave la adresa oficialului. Ulterior, aceasta a fost ștearsă.

Raul Coltor, autorul postării, este foarte activ pe rețelele de socializare și scrie în mod frecvent postări legate de pandemie, instigând populația să nu poarte mască de protecție sau să nu se supună măsurilor impuse de autoritățile din România. Din comentarii reiese că o mulțime de oameni îi susțin ideile și se regăsesc în spusele sale, chiar dacă folosește, de multe ori, un limbaj vulgar.

Șeful DSU a declarat că primește frecvent astfel de mesaje, prin care oamenii îi adresează cuvinte jignitoare, acuzații și alte amenințări, care nu îl afectează și cu care s-a obișnuit.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-07-14T11:29:24+03:00 11:29

Share
Scris de
Andreea Oprea
Stiri Despre raed arafatseful dsu

Acest site foloseste cookies.

Read More