Connect with us
Raed Arafat

Știri

Raed Arafat, apel important către părinți: „Vă rog și vă îndemn să vă documentați bine înainte de….

Secretarul de stat al MAI Raed Arafat a postat un mesaj în care oferă mai multe explicații pe tema vaccinurilor, în contextul controverselor generate în ultima perioadă.

Arafat atenționează că cel mai grav efect al campaniilor antivaccinare îl reprezintă revenirea unor boli care au fost eradicate tocmai prin campaniile de vaccinare.

„Am urmărit înverșunarea cu care unele persoane publice fac reclamă anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic să iau o poziție clară fundamentată pe ce am învățat și pe ce am văzut pe parcursul anilor. Este incredibil, și chiar extrem de periculos, pentru că unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice! Ca medic vă spun că cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorită campaniilor de vaccinare”, a spus Arafat prin intermediul contului său de socializare.

Secretarul de stat mai spune că persoanele publice care îndeamnă părinții să nu-și vaccineze copiii ar trebuie să vină cu explicații științifice și argumente de neclintit, pentru că în joc este viața copiilor.

„Poliomielita este una dintre bolile eradicate datorită vaccinării și care a început să re-apară din cauza refuzului unor părinți de a-și vaccina copiii lor! Nu știu ce poate gândi sau simți un părinte care nu-și vaccinează copilul când o să vadă copilul sau mutilat pe viață sau când o să-și piardă copilul din cauza unei boli împotriva căreia acesta nu a fost vaccinat. Respect părerile altora, însă când o persoană publică face reclamă împotriva vaccinării trebuie să vină cu probe științifice incontestabile. La acest moment singurele probe incontestabile sunt cele în favoarea vaccinării și nu cele împotrivă!”, a mai spus Arafat.

Fondatorul SMURD face apel la părinți să se documenteze temeinic înainte de a lua decizia de a nu-și vaccina copiii.

„Nu cred că toate statele conspiră împotriva cetățenilor lor și nici statul Român nu conspiră împotriva Românilor și a copiilor lor! Vă rog și vă îndemn să vă documentați bine înainte de a condamna copilul D-voastră și alți copii cu el la moarte sau la mutilare pe viață!”, a scris Raed Arafat.

Citește și: Raed Arafat a făcut anunțul IMPORTANT despre furtuna de azi! Apelul său către populație

2 Comments

2 Comments

  1. ana maria

    2017-09-28T21:50:40+03:00 at 21:50

    cine esti dumneata domnule?! esti aceeasi persoana cu cea care dupa doua tragedi produse, apuseni si sutghiol, nu ti-ai asumat raspunderea pentru niciuna si ai demis oameni care erau adevarati profesionisti aflati in fruntea unor institutii aflate in slujba cetateanului?!
    esti acelasi care habar nu ai ce inseamna un copil, de la concepere si pana il vezi mare?
    acelasi care ti-ai batut joc de o arma respectata, de oamenii care servesc aceasta arma, poate cea mai respectata din tara sau chiar in lume, aceea a pompierilor?
    acelasi care ai incalcat legea si ai mancat o treime din timpul liber al pompierilor pentru a-ti stisface tie dorinta de preamarire, ajungand acum dupa 3 ani a avea acelasi numar de personal pe tura ca la programul 24/72?! acelasi care acum, cand sunt atatea procese castigate si plangeri in instanta, nu stii cum sa scoti camasa si incerci sa cauti alti vinovati pentru prostia asta de program si pentru orele suplimetare lucrate si neplatite?!
    acelasi care ai facut regula dintr-o exceptie a legii?!
    acelasi care ai transformat smurdul in taximetrele betivanilor si bolnavilor psihici, precum si al celor inchipuiti?! exceptie fac marile orase care au echipaje incadrate cu medic. restul administrand doar oxigen! sau procedura medicala oxigenoterapia cum va place dvs sa spuneti!
    veniti sa ne spuneti noua astazi ca trebuie sa ne injectam copiilor substante dubioase care. pentru care nu isi asuma nimeni raspunderea la administrare?
    obligati doctorii sa semneze ca isi asuma raspunderea pentru produsul administrat, asa cum semnam noi pentru absolut orice interventie medciala ca ne asumam raspunderea pentru eventualele complicatii ce decurg.
    ce cautati dvs, un civil in fruntea unei institutii militare, un civil care in afara de medicina de urgenta habar nu aveti ce inseamna un incendiu si care sunt fazele acestuia?!
    deci nu mai veniti la noi domnule cu indemnuri de astea. vaccinati-va cat doriti dvs.
    sa se faca vaccinare, dar sa nu fie obligatorie domnule. nu suntem in africa sau in palestina si nici in timpul comunismului . suntem
    oameni cu ratiune, cu inteligenta si care ne dorim ce este cel mai bine pentru copii nostri. dar dvs nu aveti cum sa cunoasteti sentimentul de parinte. nu stiti ce inseamna sa te intrebe copilu cand vine tati (de serviciu fiind) si sa nu stii ce sa ii raspunzi, fiind chiar posibil ca acesta sa nu mai vina deloc.
    aveti ratiune domnule si incercati sa va mai abtineti din a da sfaturi, crezandu-va Mesia pe pamant.

  2. ELENA

    2017-09-28T17:44:49+03:00 at 17:44

    Nu ati inteles nimic domnule Raed Arafat!Nimeni nu se opune actului de vaccinare!Ne opunem la VACCINAREA OBLIGATORIE!Ne opunem vaccinarii cu vaccinuri ce contin mercur si aluminiu!Ne opunem ca in proiectul de lege nimeni nu-si asuma raspunderea pentru EFECTELE ADVERSE.Ne opunem pentru ca prospectele vaccinurilor din Romania sunt diferite de prospectele vaccinurilor din alte tari,dar facute de acceasi companie farmaceutica!Ne opunem ca nu exista CENTRE DE TESTARE a medicamentelor si vaccinurilor din exterior!Ne opunem ca nu exista CERCETARE in Romania care sa vada efectele acestor vaccinuri!Ne opunem ca in Romania CAUZA epidemiilor nu este nevaccinarea,ci SARACIA,mizeria din spitale ,lipsa medicamentelor de ultima generatie in tratarea bolilor la care se adauga neprofesionalimul multor cadre medicale care au omorat oameni si nu au raspuns pentru culpa lor medicala!Pentru dumneavoastra cuvintele libertate si demnitate va spun ceva?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top