Connect with us
Raed Arafat avertizează în legătura cu vaccinarea copiilor. Acesta a tras un semnal de alarmă asupra riscului la care sunt expuși copii.

Știri

Raed Arafat avertizează în legătura cu vaccinarea copiilor

Raed Arafat avertizează în legătura cu vaccinarea copiilor. Seful Departamentului pentru Situații de Urgență a tras un semnal de alarmă asupra riscului la care părinții își expun copii, refuzând vaccinul. Într-o amplă postare pe facebook, Arafat a explicat pe larg datele problemei.

Raed Arafat avertizează în legătură cu vaccinarea copiilor : pericolul de îmbolnăvire este mare!

„Am urmărit înverșunarea cu care unele persoane publice fac reclamă anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic să iau o poziție clara fundamentată pe ce am învățat și pe ce am văzut pe parcursul anilor. Este incredibil, și chiar extrem de periculos, pentru că unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice. Ca medic vă spun că cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorită campaniilor de vaccinare.

Boli pe care copii nevaccinați le pot contracta

„Poliomielita este una dintre bolile erdicate datorită vaccinării și care a început să re-apară din cauza refuzului unor părinți de a-și vaccina copiii lor. Nu știu ce poate gândi un părinte care nu-și vaccinează copilul când o sa vadă copilul său mutilat pe viață. Sau și mai rău, când o să-și piardă copilul din cauza unei boli împotriva căreia acesta nu a fost vaccinat. Respect părerile altora, însă când o persoană publică face reclamă împotriva vaccinării trebuie să vină cu probe științifice incontestabile. La acest moment singurele probe incontestabile sunt cele în favoarea vaccinării și nu cele împotrivă.”

Citește și: Raed Arafat, apel la vaccinare: „Statul Român nu conspiră împotriva Românilor și a copiilor lor!”

Același Arafat atenționează părinții să nu-și condamne copii la moarte sau suferință. Pericolele nevaccinării sunt nebănuite.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. Ana

    2017-05-28T07:41:42+03:00 at 7:41

    Minciuni d-le Arafat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top